ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Στο δικαστήριο ο 30χρονος με το 1,7 κιλά - Μένει στο κελί

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Στο δικαστήριο ο 30χρονος με το 1,7 κιλά - Μένει στο κελί

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας οδηγήθηκε το Σάββατο (1/6) για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης του, 30χρονος, ο οποίος συνελήφθη από μέλη της Αστυνομίας, σε επιχείρηση κατά την οποία εντοπίστηκε στην κατοικία του στην Λευκωσία, ποσότητα κοκαΐνης, βάρους ενός κιλού και 750 γραμμαρίων.

Το Δικαστήριο ενέκρινε το αίτημα της Αστυνομίας και εξέδωσε εναντίον του 30χρονου διάταγμα κράτησης για περίοδο έξι ημερών, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Η επιχείρηση της Αστυνομίας διεξήχθη γύρω στις 10.00 πριν το μεσημέρι της Παρασκευής (31/5).

Συγκεκριμένα, μετά από σχετική πληροφορία, μέλη της ΥΚΑΝ έθεσαν υπό διακριτική παρακολούθηση την οικία του 30χρονου, στην Λευκωσία.

Γύρω στις 10.00π.μ., ο 30χρονος εξήλθε της κατοικίας του και τα μέλη της Αστυνομίας τον προσέγγισαν για να τον ενημερώσουν ότι είχε εκδοθεί Δικαστικό ένταλμα έρευνας της οικίας του, σχετικά με υπόθεση ναρκωτικών, ωστόσο ο 30χρονος έσπρωξε ένα από τους Αστυνομικούς και προσπάθησε να διαφύγει.

Αφού τα μέλη της Αστυνομίας τον ανέκοψαν και προχώρησαν στη σύλληψη του για τα αυτόφωρα αδικήματα της επίθεσης και της παρεμπόδισης Αστυνομικού κατά την εκτέλεση του καθήκοντος του, διενήργησαν στη συνέχεια έρευνα στην κατοικία του.

Κατά την έρευνα, εντοπίστηκε στην οικία κοκαΐνη συνολικού βάρους ενός κιλού και 750 γραμμαρίων περίπου, με αποτέλεσμα ο 30χρονος να συλληφθεί εκ νέου για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο και να τεθεί υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λευκωσίας) συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Η μετάβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες, για το τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχει ιδιαίτερη πολιτική και θεσμική βαρύτητα. Δεν πρόκειται μόνο για το κλείσιμο ενός εξαμήνου κατά το οποίο η Κυπριακή Δημοκρατία βρέθηκε στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής διαδικασίας λήψης αποφάσεων, αλλά και για μια ευκαιρία αξιοποίησης του πολιτικού κεφαλαίου, που δημιουργήθηκε μέσα από την Προεδρία, προς όφελος του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE