Καταβολή γεωργικών αποζημιώσεων ύψους €1,1 εκ. ενέκρινε το Υπουργικό Συμβούλιο

Καταβολή γεωργικών αποζημιώσεων ύψους €1,1 εκ. ενέκρινε το Υπουργικό Συμβούλιο

Την καταβολή γεωργικών αποζημιώσεων ύψους €1,1 εκ. ενέκρινε στη Συνεδρία του της Παρασκευής 31/5 το Υπουργικό Συμβούλιο, κατόπιν πρότασης του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος.

 
Σύμφωνα με ανακοίνωση, την οποία μεταδίδει το ΓΤΠ, οι εν λόγω αποζημιώσεις αφορούν ζημιές που προκλήθηκαν σε γεωργικές εκμεταλλεύσεις από θεομηνίες και δυσμενείς καιρικές συνθήκες κατά το έτος 2016 και οι οποίες δεν καλύπτονται από τον Οργανισμό Γεωργικής Ασφάλισης. 
 
Η καταβολή των αποζημιώσεων στους δικαιούχους θα γίνει με βάση το «Αναθεωρημένο Εθνικό Πλαίσιο χορήγησης κρατικών ενισχύσεων για την αντιστάθμιση ζημιών στον τομέα της γεωργίας για την περίοδο 2014-2020».

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE