ΛΕΜΕΣΟΣ: Κατανάλωσε αλκόολ και έπιασε τιμόνι - Προκάλεσε ζημιές σε οχήματα

ΛΕΜΕΣΟΣ: Κατανάλωσε αλκόολ και έπιασε τιμόνι - Προκάλεσε ζημιές σε οχήματα

Κατανάλωσε αρκετή ποσότητα αλκόολ και βγήκε να οδηγήσει. Προκάλεσε αρκετές υλικές ζημιες σε οχήματα που βρίσκονταν σε πολυσύχναστη λεωφόρο της Λεμεσού. 

Γύρω στις 1.55 τα ξημερώματα σήμερα, 48χρονος από τη Λεμεσό, ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητό του στη λεωφόρο Μακαρίου Γ΄ στη Λεμεσό, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, προσέκρουσε διαδοχικά σε δύο σταθμευμένα οχήματα.

Από την σύγκρουση πέραν των υλικών ζημιών, δεν προκλήθηκε κανένας τραυματισμός. Στον 48χρονο οδηγό, έγινε προκαταρκτικός έλεγχος αλκοόλης με ένδειξη 108μg αντί 22μg, ενώ σε τελικό έλεγχο αλκοόλης, δεν έδωσε ικανοποιητικό δείγμα εκπνοής, με αποτέλεσμα να συλληφθεί για αυτόφωρο αδίκημα.

Η Τροχαία Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Guardian: Δημοσίευμα για το επίμαχο βίντεο - «Κύκλωμα χρημάτων έναντι πρόσβασης»

Guardian: Δημοσίευμα για το επίμαχο βίντεο - «Κύκλωμα χρημάτων έναντι πρόσβασης»

Τη κατηγορηματική του άρνηση στις καταγγελίες περί διαφθοράς επανέλαβε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά τη δημοσιοποίηση βίντεο που τον φέρει να εμπλέκεται, έμμεσα, σε κύκλωμα «χρημάτων έναντι πρόσβασης», επισημαίνει μεταξύ άλλων δημοσίευμα της εφημερίδας Guardian.

BEST OF TOTHEMAONLINE