ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Στέλνει εκατομμύρια ευρώ στη νέα ψευδοκυβέρνηση η Τουρκία

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Στέλνει εκατομμύρια ευρώ στη νέα ψευδοκυβέρνηση η Τουρκία

Μόλις η νέα ψευδκυβέρνηση συνασπισμού λάβει ψήφο εμπιστοσύνης, η Τουρκία θα στείλει 288 εκατομμύρια τουρκικές λίρες, στα ταμεία του ψευδοκράτους, δήλωσε ο νέος λεγόμενος υπουργός οικονομικών του κατοχικού καθεστώτος Olgun Amcaoglu.

Σύμφωνα με την τουρκοκυπριακή ιστοσελίδα lgcnews.com (25/5), ο νέος ψευδοϋπουργός ανέφερε ότι η Τουρκία θα στείλει στο ψευδοκράτος 288 εκατομμύρια τουρκικές λίρες, (περίπου 42 εκατομμύρια ευρώ), μόλις η νέα ψευδοκυβέρνηση λάβει ψήφο εμπιστοσύνης.

Όλα τα χρέη του ψευδοκράτους προς τον ιδιωτικό τομέα που δεν μπορούσαν να αποπληρωθούν μέχρι τώρα, θα καταβληθούν μετά την εορτή του Μπαϊραμιού, σύμφωνα με τον Amcaoglu.

Ο ψευδουπουργός ανέφερε ακόμη ότι η στάση της Τουρκίας έχει αλλάξει στέλνοντας χρήματα μετά την ψήφο εμπιστοσύνης προς τη ψευδοκυβέρνηση, κάτι που σύμφωνα με τον ίδιο αποτελεί απάντηση σε ερωτήματα που παρέμεινα αναπάντητα εδώ και καιρό.

Επιμέλεια Χρίστος Ζήνωνος

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Σε αχαρτογράφητα νερά η νέα εσωκομματική κρίση - Αβέρωφ και Αννίτα απέναντι στην κάλπη του 2028

ΔΗΣΥ: Σε αχαρτογράφητα νερά η νέα εσωκομματική κρίση - Αβέρωφ και Αννίτα απέναντι στην κάλπη του 2028

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός, βρίσκεται ξανά μπροστά σε μια κρίσιμη εσωκομματική δοκιμασία, αυτή τη φορά με φόντο τις Προεδρικές Εκλογές του 2028. Η εξαγγελία της υποψηφιότητας του Αβέρωφ Νεοφύτου και μόλις μία ημέρα αργότερα, η απόφαση της Αννίτας Δημητρίου να διεκδικήσει το χρίσμα του κόμματος, διαμορφώνουν ένα νέο σκηνικό στον ΔΗΣΥ, πριν ακόμη ανοίξει επισήμως η διαδικασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE