Πήγε στην κάλπη και ψήφισε την «Κυρία» - Τα έκανε όλα στο παραβάν – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Πήγε στην κάλπη και ψήφισε την «Κυρία» - Τα έκανε όλα στο παραβάν – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Άκυρο το ψηφοδέλτιο του, το φωτογράφησε και το ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Συγκεκριμένα, ο εν λόγω πολίτης ανάρτησε φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την Κυριακή 26/05 όπου παρουσιάζει το ψηφοδέλτιο του πριν να το βάλει στην κάλπη.

Ο ψηφοφόρος φωτογράφισε το ψηφοδέλτιο του ενώ εκείνος βρισκόταν στην κάλπη, όπου έγραψε πάνω του με μεγάλα μπλε γράμματα, «ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ».

Βέβαια το εν λόγω ψηφοδέλτιο θεωρείται άκυρο, ενώ ο κίνδυνος να τον «τσάκωναν» και να τον έβγαζαν έξω από το εκλογικό κέντρο, «αιωρείτο στην ατμόσφαιρα».

Δείτε τη φωτογραφία:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα στον ορίζοντα - Συγκρατημένη αισιοδοξία στη Λευκωσία - Το μεγάλο ζητούμενο

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα στον ορίζοντα - Συγκρατημένη αισιοδοξία στη Λευκωσία - Το μεγάλο ζητούμενο

Νέα κινητικότητα καταγράφεται στο Κυπριακό, με τη Λευκωσία να επιχειρεί να αξιοποιήσει το παράθυρο ευκαιρίας που δημιουργείται μέσα από την ενεργότερη εμπλοκή των Ηνωμένων Εθνών και την προοπτική επανέναρξης των συνομιλιών.