ΚΥΠΡΟΣ

Ομόνοια: Η αποθέωση των πρωταθλητών! Τηλεφωνική γραμμή για οικονομική ενίσχυση

Ομόνοια: Η αποθέωση των πρωταθλητών! Τηλεφωνική γραμμή για οικονομική ενίσχυση

Την αποθέωση που τους αξίζει αναμένεται πως θα λάβουν οι συντελεστές της πρώτης κατάκτησης πρωταθλήματος στην ιστορία του Σωματείου μας, στην πανηγυρική φιέστη που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 13 Μαρτίου 2015, στο στάδιο "Ελευθερία".

Αρχικά, η Papa John''s ΟΜΟΝΟΙΑ θα δώσει το τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, με αντίπαλο τον Παφιακό, το οποίο θα ξεκινήσει στις 19:30.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης θα αρχίσει η φιέστα των πρωταθλητών, κατά την οποία τα στελέχη της Επιτροπής Πετόσφαιρας, τα μέλη του τεχνικού μας επιτελείου και οι πετοσφαιριστές μας, θα τιμηθούν για το μεγάλο τους επίτευγμα και θα έχουν την ευκαιρία να εισπράξουν την αγάπη και τον θαυμασμό του κόσμου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Ασφαλώς, κορυφαία στιγμή της βραδιάς θα είναι η απονομή του τίτλου της πρωταθλήτριας στην πετοσφαιρική ομάδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, από τον πρόεδρο της Κυπριακής Ομοσπονδίας Πετόσφαιρας, κ. Δαμιανό Χατζηδαμιανού.

Στο στάδιο θα υπάρχει γίνεται face painting, από κοπέλες του Ομίλου Γυναικών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, μουζική από DJ, ενώ θα διατίθονται προς πώληση συλλεκτικά μπλουζάκια προς 5 ευρώ .

Η επιτροπή πετόσφαιρας, εκτιμώντας την όλη προσπάθεια που καταβάλλεται στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Σωματείου μας έχει αποφασίσει όπως, μεταξύ των σετ του αγώνα της Παρασκευής, θα παρουσιάσει τους την ομάδα των U15, η οποία έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα στην επαρχία Λευκωσίας.

Η γενική είσοδος έχει καθορισθεί στα 5 ευρώ, ενώ για παιδιά κάτω των 12 η είσοδος θα είναι δωρεάν.

Τηλεφωνική γραμμή για οικονομική ενίσχυση του τμήματος πετόσφαιρας

Η επιτροπή πετόσφαιρας έχει ενεργοποιήσει την τηλεφωνική γραμμή για οικονομική ενίσχυσης του Τμήματος Πετόσφαιρας.

Ο αριθμός τον οποίο μπορούν να καλούν όσοι επιθυμούν να συνεισφέρουν οικονομικά στο Τμήμα Πετόσφαιρας, είναι ο ακόλουθος: 9000 50 90 (κόστος κλήσεως συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ είναι: 4,07 ευρώ από σταθερό και 4,31 από κινητό).

Από ιστοσελίδα Ομόνοιας

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top