Μπράβο του! Πουρμπουάρ 25.000 δολαρίων σε σερβιτόρο για ένα χαμόγελο

Μπράβο του! Πουρμπουάρ 25.000 δολαρίων σε σερβιτόρο για ένα χαμόγελο

Ο Brian Maixner, είναι ο τύπος με το κόκκινο μπλουζάκι που ποζάρει μαζί με τους συναδέλφους του. Είναι σερβιτόρος στο εστιατόριο Doo-Dah Diner, στη Γουίτσιτα στο Κάνσας των ΗΠΑ και έγινε θέμα στα μίντια της πόλης του-και από εκεί σχεδόν παντού-, για το άδειο από δόντια χαμόγελό του.

Ο Maixner, λόγω της άσχημης κατάστασης που επικρατούσε στην οδοντοστοιχία του, απέφευγε να χαμογελά στους πελάτες και γενικά να δείχνει το στοματικό του πρόβλημα που αδυνατούσε να λύσει λόγω χαμηλού προϋπολογισμού. 

Όλα αυτά άλλαξαν, όταν ο εν λόγω σερβιτόρος γνώρισε τον δικηγόρο Fred Boettcher, ο οποίος γευμάτισε στο Doo-Dah Diner. Εκεί, πρόσεξε το πρόβλημα του Maixner και φρόντισε να το αποκαταστήσει: πήγε στον μάνατζερ του καταστήματος, τον Timirie Shibley, και τον ρώτησε αν μπορούσε να αφήσει πουρμπουάρ ύψους 25.000 δολαρίων προκειμένου να δοθούν για την απόκτηση νέας οδοντοστοιχίας του υπαλλήλου του. 

Τα αποτελέσματα, τα βλέπετε και μόνοι σας:

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Οι Βουλευτικές Εκλογές της 24ης Μαΐου 2026 διαμορφώνονται ήδη ως μία από τις πιο σύνθετες και αμφίρροπες εκλογικές αναμετρήσεις της μεταπολιτευτικής περιόδου. Τα δεδομένα του εκλογικού σώματος, οι πρώτες δημοσκοπικές ενδείξεις, η έντονη πολυδιάσπαση του κομματικού σκηνικού και οι εσωτερικές αναταράξεις σε παραδοσιακά κόμματα συνθέτουν ένα περιβάλλον πολιτικής αβεβαιότητας, όπου τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE