Εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ: Άγνοια για δημοσιεύματα για νέες γεωτρήσεις της κυπριακής κυβέρνησης

Εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ: Άγνοια για δημοσιεύματα για νέες γεωτρήσεις της κυπριακής κυβέρνησης

Ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ, δήλωσε άγνοια για δημοσιεύματα σχετικά με απόσφαση της κυπριακής κυβέρνησης για 8 νέες γεωτρήσεις.

Άγνοια των δημοσιευμάτων σχετικά με την απόφαση της κυπριακής κυβέρνησης να προχωρήσει σε 8 νέες γεωτρήσεις στα επόμενα 2 χρόνια και τις ανησυχίες που ήγειρε η Τουρκία προς τα Ηνωμένα, εξέφρασε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ, που ρωτήθηκε την Πέμπτη (23/5) από την ανταποκρίτρια του τουρκικού πρακτορείου «Ανατολή».

«Δεν έχω δει τα δημοσιεύματα. Αφήστε να ερευνήσω το θέμα και θα έχω κάτι να σας δώσω», είπε ο κ. Ντουζαρίκ.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γιώργος Μαζωνάκης: Πήγε για πλασμαφαίρεση και υπέστη ανακοπή- Σοκ από τον αιφνίδιο θάνατό του

Γιώργος Μαζωνάκης: Πήγε για πλασμαφαίρεση και υπέστη ανακοπή- Σοκ από τον αιφνίδιο θάνατό του

Σοκ προκαλεί ο αιφνίδιος θάνατος του Γιώργου Μαζωνάκη σε ηλικία 54 ετών, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο δημοφιλής τραγουδιστής υπέστη ανακοπή ενώ βρισκόταν σε ιδιωτικό παθολογικό ιατρείο στο Κολωνάκι, όπου είχε μεταβεί για προγραμματισμένη θεραπεία πλασμαφαίρεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE