Ήθελαν Κρίστιανσεν… κατέληξαν στον Αναστασίου!

Ήθελαν Κρίστιανσεν… κατέληξαν στον Αναστασίου!

Σύμφωνα με την Ελλαδική ιστοσελίδα Sport-fm.gr, την περίπτωση του Γιάννη Αναστασίου αποφασίζει να προχωρήσει ο Ατρόμητος για τον διάδοχο του Νταμίρ Κάναντι.

Φουλάρει για Γιάννη Αναστασίου τελικά ο Ατρόμητος!

Έπειτα από συνάντηση που πραγματοποιήθηκε ανάμεσα στον τεχνικό διευθυντή του συλλόγου, Γιάννη Αγγελόπουλο και τον μεγαλομέτοχο, Γιώργο Σπανό και αφού εξετάστηκαν όλα τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί ανάμεσα στους Τόμας Κρίστιανσεν και Γιάννη Αναστασίου, η απόφαση που πάρθηκε είναι να προκριθεί η περίπτωση του Έλληνα τεχνικού.

Η απόλυτη γνώση της ελληνικής πραγματικότητας, οι πλούσιες εμπειρίες από το εξωτερικό, η θητεία σε μεγάλες ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός και το κίνητρο να επιστρέψει δριμύτερος μετά το πέρασμά του από την Ομόνοια ήταν μόνο μερικά από τα στοιχεία που έπαιξαν τον ρόλο τους ώστε ο Γιάννης Αναστασίου να προσπεράσει τον Κρίστιανσεν και να αποτελέσει την επιλογή της διοίκησης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο πλευρές έχουν ανοίξει πολύ καλό δίαυλο επικοινωνίας από τη συνάντηση που είχαν την Τρίτη και οι πιθανότητες να υπάρξει «γάμος» είναι περισσότερες από το να μην επιτευχθεί το deal, αλλά προς το παρόν τίποτα δεν μπορεί να ειπωθεί με σιγουριά, από τη στιγμή που οι διαπραγματεύσεις σταμάτησαν πριν από δύο μέρες.

Επιπλέον, εφόσον όλα πάνε καλά βοηθός του Έλληνα προπονητή θα είναι ο Στιβ Ρούτερ.

Πηγή: Sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.