Ομόνοια 1948: Δύο τυχεροί πάνε Αθήνα (Ανακοίνωση)

Ομόνοια 1948: Δύο τυχεροί πάνε Αθήνα (Ανακοίνωση)

Ανακοίνωση εξέδωσε η Ομόνοια 1948.

Αναλυτικά:

«ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΜΕΛΗ (ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ)

Η Επιτροπή Μελών του Σωματείου μας θέλοντας να ευχαριστήσει και να επιβραβεύσει τα μέλη μας που είναι οικονομικά τακτοποιημένα θα κληρώσει ένα διπλό αεροπορικό εισιτήριο για Αθήνα, δικής σας επιλογής στις ημερομηνίες.

Όσα μέλη δεν είναι τακτοποιημένα, μπορούν να το κάνουν μέχρι τις 10 Ιουνίου για να μπουν στην κλήρωση.

Μπορείτε να πληρώσετε τις συνδρομές σας είτε με απευθείας κατάθεση στην ελληνική τράπεζα στον λογαριασμό του Σωματείου μας είτε στη μπουτίκ μας στην Αρχέρμου καθώς και επίσης στο γήπεδο στα ειδικά διαμορφωμένα τραπεζάκια. Τα τακτοποιημένα μέλη θα μπορούν επιπρόσθετα να συμμετέχουν στην επόμενη Γενική Συνέλευση στο τέλος της χρονιάς (που θα ανακοινωθεί στην πορεία).

🏆 ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
🏆 ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟ
🏆 ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ ΑΝΟΔΟΣ

Bank: Hellenic Bank
Beneficiary Name: ATHLITIKO LAIKO SOMAT. OMONOIA 1948
Beneficiary IBAN: CY23 0050 0105 0001 0501 8394 1601
Swift (BIC): HEBACY2N»

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λευκός καπνός για την ΑΤΑ: Οι συντεχνίες κάνουν αποδεκτή την κυβερνητική πρόταση «χωρίς να αλλάξει ούτε γράμμα» - Βίντεο

Λευκός καπνός για την ΑΤΑ: Οι συντεχνίες κάνουν αποδεκτή την κυβερνητική πρόταση «χωρίς να αλλάξει ούτε γράμμα» - Βίντεο

Λευκός καπνός βγήκε από τη Δημοσιογραφική Εστία, όπου ολοκληρώθηκε η πανσυνδικαλιστική σύσκεψη για την Αυτόματη Τιμαριθμική Αναπροσαρμογή (ΑΤΑ). Μετά από μήνες διαβουλεύσεων και έντονων διαπραγματεύσεων, το συνδικαλιστικό κίνημα έκανε αποδεκτή την κυβερνητική πρόταση, τονίζοντας ωστόσο ότι δεν δέχεται να αλλάξει ούτε ένα γράμμα από το πλαίσιο που παρουσιάστηκε.

BEST OF TOTHEMAONLINE