Για επικείμενη παραίτηση της Τερέζα Μέι κάνουν λόγο οι Times

Για επικείμενη παραίτηση της Τερέζα Μέι κάνουν λόγο οι Times

Στα πρόθυρα της παραίτησης φαίνεται πως είναι η πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου, Τερέζα Μέι, με τους Times του Λονδίνου να κάνουν λόγο για επίσημη ανακοίνωση της παραίτησης της έως και την Παρασκευή 24/5.

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, η Μέι θα παραμείνει στο αξίωμα σε υπηρεσιακό ρόλο ωσότου αναδειχθεί ο ή η διάδοχός της με μια διαδικασία δύο σταδίων, στην οποία οι επικρατέστεροι δύο υποψήφιοι θα συμμετάσχουν σε ψηφοφορία 125.000 μελών του Συντηρητικού Κόμματος.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως το δημοσίευμα δεν επικαλείται κάποια συγκεκριμένη πηγή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αιχμές Χρίστου Ορφανίδη: «Δύο σχολές σκέψης εντός του ΔΗΚΟ, για το Κυπριακό»

Αιχμές Χρίστου Ορφανίδη: «Δύο σχολές σκέψης εντός του ΔΗΚΟ, για το Κυπριακό»

Σε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ο βουλευτής του ΔΗΚΟ Χρίστος Ορφανίδης, κάνει λόγο για δύο σχολές σκέψης εντός του ΔΗΚΟ, για το κυπριακό, οι οποίες σύμφωνα με τον βουλευτή, δημιουργήθηκαν μετά τον θάνατο του Τάσσου Παπαδόπουλου.