Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών
Νέα συνάντηση θα έχουν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ.
Το παιδί, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “Φιλελεύθερος”, μεταφέρθηκε την Τετάρτη (22/5), εσπευσμένα στην πολυκλινική “Υγεία” όπου υποβλήθηκε σε πολύωρη πλαστική επέμβαση για αποκατάσταση του μυός του βλεφάρου, με τους ιατρούς να αναφέρουν ότι από θαύμα αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.
Το περιστατικό με τον τραυματισμό παιδιού στο συγκεκριμένο σχολείο, δεν ήταν το πρώτο, αλλά ήταν το πιο σοβαρό, με τους γονείς παιδιών να καταγγέλλουν σοβαρά προβλήματα στις κτηριακές εγκαταστάσεις του νηπιαγωγείου, ενώ μέμφονται, όπως γράφει χαρακτηριστικά ο “Φ”, την οικία Σχολική Εφορεία για τη μη επίλυση τους.
Πάντως, για το θέμα του δαπέδου, η Διεύθυνση και ο Σύνδεσμος Γονέων έχουν αποστείλει δεκάδες επιστολές προς τη Σχολική Εφορεία, η οποία όμως δεν μερίμνησε για επίλυση του προβλήματος, ενώ ο υπουργός Παιδείας είχε εκφράσει την πρόθεση του υπουργείου του να παραχωρήσει κονδυλίου ύψους 10.000 ευρώ για αντικατάσταση του.
Πρόβλημα δεν εντοπίζεται μόνο στο δάπεδο, αφού σύμφωνα με το δημοσίευμα, αφού κατά τους χειμερινούς μήνες πλημμυρίζουν λόγω βροχών οι αίθουσες, με αποτέλεσμα να προκαλούνται ζημίες σε ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, με τους όποιους κινδύνους πιθανό να ελλοχεύουν.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.
*H φωτογραφία είναι αρχέιου
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις