ΛΕΜΕΣΟΣ: Εμπρησμό βλέπουν οι Αρχές- Εύφλεκτη ύλη εντοπίστηκε στο περίπτερο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Εμπρησμό βλέπουν οι Αρχές- Εύφλεκτη ύλη εντοπίστηκε στο περίπτερο

Φωτιά που ξέσπασε τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης (22/5), σε περίπτερο στον παραλιακό δρόμο της Λεμεσού, με τα πρώτα στοιχεία να υποδεικνύουν εγκληματική ενέργεια.

Η φωτιά, σύμφωνα με το Τρίτο πρόγραμμα του ΡΙΚ, ξέσπασε γύρω στις 4:00 το πρωί της Πέμπτης (23/5), σε υποστατικό που λειτουργεί ως περίπτερο, ιδιοκτησίας στην παραλιακή λεωφόρο 28ης Οκτωβρίου στη Λεμεσό.

Το υποστατικό, υπέστη εκτεταμένες ζημιές, κυρίως στο εσωτερικό του, με τις πρώτες ενδείξεις να υποδεικνύουν κακόβουλη ενέργεια, αφού κατά τις έρευνες της Αστυνομίας σε συνεργασία με την Πυροσβεστική, εντοπίστηκε εύφλεκτη ύλη.

Η σκηνή έχει αποκλειστεί από την Αστυνομία, αφού οι έρευνες συνεχίζονται.

Επιμέλεια Χρίστος Ζήνωνος

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Σε αχαρτογράφητα νερά η νέα εσωκομματική κρίση - Αβέρωφ και Αννίτα απέναντι στην κάλπη του 2028

ΔΗΣΥ: Σε αχαρτογράφητα νερά η νέα εσωκομματική κρίση - Αβέρωφ και Αννίτα απέναντι στην κάλπη του 2028

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός, βρίσκεται ξανά μπροστά σε μια κρίσιμη εσωκομματική δοκιμασία, αυτή τη φορά με φόντο τις Προεδρικές Εκλογές του 2028. Η εξαγγελία της υποψηφιότητας του Αβέρωφ Νεοφύτου και μόλις μία ημέρα αργότερα, η απόφαση της Αννίτας Δημητρίου να διεκδικήσει το χρίσμα του κόμματος, διαμορφώνουν ένα νέο σκηνικό στον ΔΗΣΥ, πριν ακόμη ανοίξει επισήμως η διαδικασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE