Πάρτι στις κερκίδες, πρόκριση στο γήπεδο θέλει η ΑΕΚ

Πάρτι στις κερκίδες, πρόκριση στο γήπεδο θέλει η ΑΕΚ

Η μεγάλη στιγμή πλησιάζει για την ΑΕΚ και το ΟΑΚΑ απόψε θα φορέσει τα γιορτινά του για το μεγάλο ραντεβού με τον Ολυμπιακό Πειραιώς στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου Ελλάδας.

Ο «δικέφαλος» με τον κόσμο να στήνει πάρτι στις κερκίδες καθώς έχει ανακοινωθεί από χθες το sold out θα προσπαθήσει να πάρει την πρόκριση για την ημιτελική φάση μετά το καλό αποτέλεσμα (1-1) το οποίο πήρε στον πρώτο αγώνα στο στάδιο «Καραϊσκάκης.

 Ο Τραϊανός Δέλλας θα παρατάξει στην ενδεκάδα τους Ανέστη, Κολοβέτσιο, Μπακάκη, Τζανετόπουλος, Σοϊλέδη, Ανάκογλου, Γιόχανσον, Μάνταλο, Μπαρμπόσα, Πλατέλλα και Αραβίδη.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE