Πάρτι στις κερκίδες, πρόκριση στο γήπεδο θέλει η ΑΕΚ

Πάρτι στις κερκίδες, πρόκριση στο γήπεδο θέλει η ΑΕΚ

Η μεγάλη στιγμή πλησιάζει για την ΑΕΚ και το ΟΑΚΑ απόψε θα φορέσει τα γιορτινά του για το μεγάλο ραντεβού με τον Ολυμπιακό Πειραιώς στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου Ελλάδας.

Ο «δικέφαλος» με τον κόσμο να στήνει πάρτι στις κερκίδες καθώς έχει ανακοινωθεί από χθες το sold out θα προσπαθήσει να πάρει την πρόκριση για την ημιτελική φάση μετά το καλό αποτέλεσμα (1-1) το οποίο πήρε στον πρώτο αγώνα στο στάδιο «Καραϊσκάκης.

 Ο Τραϊανός Δέλλας θα παρατάξει στην ενδεκάδα τους Ανέστη, Κολοβέτσιο, Μπακάκη, Τζανετόπουλος, Σοϊλέδη, Ανάκογλου, Γιόχανσον, Μάνταλο, Μπαρμπόσα, Πλατέλλα και Αραβίδη.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχιουρμαν στον Γκουτέρες με σχέδιο τεσσάρων σημείων – Τι αλλάζει στο Κυπριακό

Έρχιουρμαν στον Γκουτέρες με σχέδιο τεσσάρων σημείων – Τι αλλάζει στο Κυπριακό

Σε ανταλλαγή απόψεων σχετικά με τις τρέχουσες περιφερειακές εξελίξεις και ιδίως το Κυπριακό προέβησαν ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τούφαν Έρχιουρμαν και ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες, στη συνάντησή τους στην έδρα των Ηνωμένων Εθνών, στη Νέα Υόρκη, την Τετάρτη, σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου του κ. Έρχιουρμαν. Η συνάντηση ολοκληρώθηκε σε θετικό κλίμα, προστίθεται στην ανακοίνωση.

BEST OF TOTHEMAONLINE