ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Το έγκλημα δεν έχει ηλικία! Μετά τις σιτεμένες λησταρχίνες έρχεται ο 57χρονος φορτηγατζής με 30 κιλά κάνναβης σε θερμοσίφωνες

Το έγκλημα δεν έχει ηλικία!  Μετά τις σιτεμένες λησταρχίνες έρχεται ο 57χρονος φορτηγατζής με 30 κιλά κάνναβης σε θερμοσίφωνες

Μάλλον κάτι δεν πάει καλά με τις οικονομικές απολαβές μεγαλύτερων σε ηλικία ατόμων στην Κύπρο, γιατί απ’ ότι φαίνεται, είτε κάποιοι στοιβάζουν ότι μπορούν, λίγο προτού βγουν στη σύνταξη, ή έμειναν άνεργοι λόγω οικονομικής κρίσης και δυσκολεύονται λόγω ηλικίας να βρουν δουλειά.

Χθες ξαφνιαστήκαμε όταν πληροφορηθήκαμε ότι δύο Ελληνοκύπριες, ηλικίας 64 και 54 χρονών αντίστοιχα, εισέβαλαν σε κοσμηματοπωλείο στην οδό Αγίου Ανδρέου της Λεμεσού και επιχείρησαν να ληστέψουν την υπεύθυνη του μαγαζιού, με σπρέι πιπεριού και μαχαίρι (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ).

Την ίδια ημέρα, μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών, συνέλαβαν 57χρονο οδηγό φορτηγού μαζί με τον 42χρονο συνοδηγό, όταν στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης ανέκοψαν για έρευνα το μεσημέρι, φορτηγό όχημα που οδηγούσε 57χρονος και πάλι στη Λεμεσό.

Όπως διαπίστωσαν με έκπληξη τους οι αστυνομικοί, οι θερμοσίφωνες που μετέφεραν οι δύο άντρες, ξεπερνούσαν κατά πολύ την αξία του συνηθισμένου ημερήσιου μεροκάματο της, αφού περιείχαν 30 κιλά κάνναβης. 

Στη συνέχεια, σε έρευνα που ακολούθησε σε ξυλουργείο στην Αγία Φύλα, συνελήφθηκαν για την ίδια υπόθεση 3 ακόμη άτομα, ηλικίας 57, 54  και 33 ετών,

Οι αστυνομικοί εντόπισαν κρύπτη στο ξυλουργείο που οδηγούσε σε χώρο καλλιέργειας κάνναβης, η οποία περιείχε μεταξύ άλλων, πλαστικές γλάστρες με φυτόχωμα και φρεσκοκομμένα κομμάτια κάνναβης βάρους 6 γραμμαρίων. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Στη σύλληψη ακόμη ενός προσώπου προχώρησε η Αστυνομία, αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη, ανεβάζοντας το σύνολο των προσώπων στα εννέα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top