O Mέσι λίγο μετά την ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ του θέλει το τρόπαιο! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

O Mέσι λίγο μετά την ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ του θέλει το τρόπαιο! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ο Σκαλόνι ανακοίνωσε την αποστολή της Αργεντινής για το Copa America. Μέσα Μέσι, Αγουέρο, Ντιμπάλα, Ντι Μαρία, αντί του Ικάρντι ο Λαουτάρο Μαρτίνες.

Ο Σκαλόνι ανακοίνωσε την αποστολή της Αργεντινής για το επερχόμενο Copa America και ο Μέσι θα προσπαθήσει και πάλι να κατακτήσει τον τίτλο. Ο Αργεντίνος άσος δεν έχει πολύ καιρό που επέστρεψε στην εθνική και θα ηγηθεί της προσπάθειας για διάκριση. Στην αποστολή είναι και οι ΑγουέροΝτιμπάλαΝτι Μαρία, αλλά όχι και ο Ικάρντι, με τον συμπαίκτη του στην ΊντερΛαουτάρο Μαρτίνες, να βρίσκει θέση.

Αναλυτικά η αποστολή: Ακούνια (Σπόρτινγκ), Σαράνια (Ρασίνγκ Κλουμπ), Αρμάνι (Ρίβερ Πλέιτ), Σουάρες (Ρίβερ Πλέιτ), Αντράντα (Μπόκα Τζούνιορς), Πετσέγια (Φιορεντίνα), Κάσκο (Ρίβερ Πλέιτ), Φόιθ (Τότεναμ), Φούνες Μόρι (Βιγιαρεάλ), Ταλιαφίκο (Άγιαξ), Οταμέντι (Μάντσεστερ Σίτι), Μαρκεσίν (Αμέρικα), Παρέδες (Παρί), Περέιρα (Γουότφορντ), Ροδρίγκες (Αμέρικα), Ντε Πάουλ (Ουντινέζε), Ντι Μαρία (Παρί), Λο Σέλσο (Μπέτις), Παλάσιος (Ρίβερ Πλέιτ), Μαρτίνες (Ίντερ), Ντιμπάλα (Γιουβέντους), Μέσι (Μπαρτσελόνα), Αγουέρο (Μάντσεστερ Σίτι)

Πηγή: Gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κατηγορεί τον ΠτΔ για «προσβολή» των Τ/κ ο Τατάρ - «Εξυπηρετεί τις δικές του ατζέντες, οξύνει τις εντάσεις»

Κατηγορεί τον ΠτΔ για «προσβολή» των Τ/κ ο Τατάρ - «Εξυπηρετεί τις δικές του ατζέντες, οξύνει τις εντάσεις»

Για «προσβολή» των Τουρκοκυπρίων από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη με τις δηλώσεις του σε σχέση με την υπόθεση παράνομης κράτησης των 5 Ελληνοκυπρίων στα κατεχόμενα, κάνει λόγο ο Ερσίν Τατάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE