Ο Απόλλωνας και η ΤΡΙΤΗ και φαρμακερή του Ντα Σίλβα

Ο Απόλλωνας και η ΤΡΙΤΗ και φαρμακερή του Ντα Σίλβα

Ο Άλεξ Ντα Σίλβα, (με αυτόν της Τετάρτης, 22/5)θα βρεθεί για 4η συνεχόμενη φορά σε τελικό κυπέλλου Coca-Cola.

Ο Βραζιλιάνος βρέθηκε τρεις φορές με τον Απόλλωνα, κατακτώντας το τρόπαι στις δύο και χάνοντας το τη μία. Συγκεκριμένα, τη σεζόν 2015-16 σήκωσε το κύπελλο κόντρα στην Ομόνοια στο Τσίρειο με 2-1, τη χρονιά 2016-17 επικράτησε η ομάδα της Λεμεσού του ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ με 1-0, ενώ πέρσι τη σεζόν 2017-18 έχασε από την ΑΕΚ, στην ίδια έδρα με 2-1.

Ο Άλεξ Ντα Σίλβα θα θέλει να διευρύνει τις κατακτήσεις του και αυτό θα προσπαθήσει. Η τρίτη του να είναι και η φαρμαρκερή! Θα πάει για να κάνει το 3 στα 4 ο Βραζιλιάνος.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE