Πήγε Μιλάνο ο Μπαλοτέλι

Πήγε Μιλάνο ο Μπαλοτέλι

Τους πρώην συμπαίκτες του στη Μίλαν επίσκεφτηκε ο Μάριο Μπαλοτέλι.

Ο «σουπερ Μάριο» ταξίδεψε αεροπορικώς για το Μιλάνο όπου ενδεδυμένος κατάλληλα βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο της Μίλαν και είχε συνάντηση με ορισμένους από τους συμπαίκτες του στους «ροσονέρι». Ανάμεσα στους οποίους και  ο Στεφάν Ελ Σααραουϊ.

Και φρόντισαν αμφότεροι να κοινοποιήσουν την εν λόγο εμπειρία μέσω του προσωπικού του λογαριασμού σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Οι παίκτες της Λίβερπουλ πήραν διήμερο ρεπό μετά τον αγώνα της περασμένης Κυριακής και αναμένεται Μπαλοτέλι συμπεριλαμβανομένου φυσικά να επιστρέψουν στις προπονήσεις στο Μέλγουντ αύριο (11/03) για την προετοιμασία για τον αγώνα κόντρα στην Σουόνσι την προσεχή Δευτέρα (16/03) για την Premier League.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το restart Χριστοδουλίδη: Η τελευταία ευκαιρία πριν από τη μεγάλη πολιτική μάχη του 2028

Το restart Χριστοδουλίδη: Η τελευταία ευκαιρία πριν από τη μεγάλη πολιτική μάχη του 2028

Ο ανασχηματισμός που ανακοίνωσε ο Νίκος Χριστοδουλίδης, δεν αποτελεί απλώς μια αλλαγή προσώπων στο κυβερνητικό σχήμα. Είναι μια πολιτική δήλωση, με σαφή στόχευση: η κυβέρνηση εισέρχεται στην πιο κρίσιμη φάση της θητείας της και καλείται πλέον να αποδείξει στην πράξη. ότι μπορεί να μετατρέψει τις εξαγγελίες σε αποτελέσματα.