Για του χρόνου 12

Για του χρόνου 12

Αν και ακόμα δεν πάρθηκε τελική απόφαση για τον αριθμό των ομάδων που θα συμμετέχουν στο νέο πρωτάθλημα, εντούτοις φαίνεται ότι δεν θα αλλάξει οτιδήποτε.

Από τη στιγμή που η ηγεσία της ΚΟΠ πείστηκε από τα επιχειρήματα των μεγάλων συλλόγων ότι δεν πρέπει να αλλάξει κάτι, αναμένεται να βρεθεί η λύση και θα συνεχιστεί και στη νέα χρονιά η διεξαγωγή πρωταθλήματος με δώδεκα ομάδες. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Υπ. Εργασίας σε συντεχνίες για ΑΤΑ:«Να αποφευχθούν αντιπαραθετικές τοποθετήσεις και απεργιακά μέτρα»  - Ολοταχώς για παναπεργία

Υπ. Εργασίας σε συντεχνίες για ΑΤΑ:«Να αποφευχθούν αντιπαραθετικές τοποθετήσεις και απεργιακά μέτρα» - Ολοταχώς για παναπεργία

Κανονικά θα διεξαχθούν οι απεργιακές κινητοποιήσεις, που έχουν εξαγγελθεί για την Πέμπτη, 11 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με κοινή ανακοίνωση των Συνδικαλιστικών Οργανώσεων ΣΕΚ, ΠΕΟ, ΠΑΣΥΔΥ, ΔΕΟΚ.

BEST OF TOTHEMAONLINE