ΤΡΑΓΩΔΙΑ - ΑΓ. ΝΑΠΑ: Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή στη σορό του 22χρονου Ανδρέα - Τα αίτια θανάτου του

ΤΡΑΓΩΔΙΑ - ΑΓ. ΝΑΠΑ: Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή στη σορό του 22χρονου Ανδρέα - Τα αίτια θανάτου του

Ολοκληρώθηκε από την ιατροδικαστή Αγγελική Παππέτα η νεκροτομή επί της σορού του 22χρονου Ανδρέα Ανδρέου από το Φρέναρος, ο οποίος έχασε τη ζωή του μετά από τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής (19/05). 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η νεκροτομή κατέδειξε ότι τα αίτια θανάτου του 22χρονου οφείλονται σε αιμορραγικό σοκ, συνέπεια πολλαπλών κακώσεων σώματος και ζωτικών οργάνων, λόγω της σφοδρής πρόσκρουσης.  

Σε δηλώσεις του ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας ανάφερε ότι τα αίτια που προκάλεσαν το τροχαίο διερευνώνται, ενώ λαμβάνονται και καταθέσεις.

Υπενθυμίζεται ότι ο μοτοσικλετιστής προσέκρουσε σε όχημα και στην συνέχεια εκτινάχθηκε από την μοτοσυκλέτα του, βρίσκοντας τραγικό θάνατο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ραγδαίες εξελίξεις: Σε αργία ο Φαίδωνας Φαίδωνος και ο δήμαρχος Λευκονοίκου

Ραγδαίες εξελίξεις: Σε αργία ο Φαίδωνας Φαίδωνος και ο δήμαρχος Λευκονοίκου

Ραγδαίες εξελίξεις με την υπόθεση του Φαίδωνα Φαίδωνος, αφού μετά την λήψη της επιστολής από την Αστυνομία, το ΥΠΕΣ προχώρησε άμεσα και έθεσε σε αργία τον ίδιο αλλά και τον δήμαρχο Λευκονοίκου.

BEST OF TOTHEMAONLINE