Τραγωδία στην Αγία Νάπα – «Έσβησε» ο 22χρονος Ανδρέας

Τραγωδία στην Αγία Νάπα – «Έσβησε» ο 22χρονος Ανδρέας

Στο τροχαίο που σημειώθηκε αργά το βράδυ της Κυριακής (19/5) στην Αγία Νάπα, έχασε τη ζωή του ο 22χρονος Ελληνοκύπριος Ανδρέας Ανδρέου.

Ο 22χρονος από το Φρέναρος, ενώ οδηγούσε την μοτοσικλέτα του, συγκρούστηκε με όχημα που οδηγούσε άνδρας από το Πακιστάν, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται στο δρόμο Αγίας Νάπας - Κάβο Γκρέκο.

Στο όχημα επέβαιναν ακόμη τρία πρόσωπα, τα οποία όπως διαπιστώθηκε έφεραν ζώνη ασφαλείας. 

Από την σύγκρουση ο Ανδρέας, που ήταν οδηγός της μοτοσικλέτας έχει τραυματιστεί σοβαρά και ασθενοφόρο τον μετέφερε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. 

Σημειώνεται ότι ο άτυχος Ανδρέας, δεν έφερε κράνος ασφαλείας, ενώ δεν ήταν κάτοχος ούτε άδειας οδηγού μοτοσικλέτας. 

Η οικογένεια του άτυχου νεαρού, έχει ενημερωθεί για τα δυσάρεστα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

VIDEO - Πυρκαγιά στην Πάφο: Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες στο Στρουμπί - Ρίψεις από αέρος το πρωί - Υπό πλήρη έλεγχο το μέτωπο στον Κάθηκα

VIDEO - Πυρκαγιά στην Πάφο: Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες στο Στρουμπί - Ρίψεις από αέρος το πρωί - Υπό πλήρη έλεγχο το μέτωπο στον Κάθηκα

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε η δασική πυρκαγιά στα όρια των κοινοτήτων Κάθηκα και Ακουρσού της επαρχίας Πάφου. Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δασών, στις 10:20 της Κυριακής εκδηλώθηκε πυρκαγιά στα διοικητικά όρια των κοινοτήτων Κάθηκα και Ακουρσού της επαρχίας Πάφου.

BEST OF TOTHEMAONLINE