Μεγάλο πάθος για την πρόκριση

Μεγάλο πάθος για την πρόκριση

Για την Ανόρθωση ο αυριανός επαναληπτικός με το ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ είναι ο αγώνας της χρονιάς και οι λόγοι είναι ευνόητοι.

Η προσφυγική ομάδα στοχεύει διάκριση μέσω του θεσμού του κυπέλλου και με την εικόνα που έχει βγάλει στη φετινή χρονιά μέχρι τώρα έδειξε ότι έχει δυνατότητες για να προχωρήσει στη διοργάνωση. Οι ποδοσφαιριστές της «κυρίας» είναι προσηλωμένοι στον αυριανό επαναληπτικό και έχουν πολύ μεγάλο πάθος για την πρόκριση.

Αν τα καταφέρουν απέναντι στον κάτοχο του περσινού τίτλου, πέραν από την πρόκριση θα πάρουν και πολλά άλλα οφέλη και θα κάνουν ακόμα καλύτερα τα πράγματα για τη συνέχεια.

Δεν υπολογίζονται όπως είναι γνωστό ο τιμωρημένος Χόλγκερσον, οι τραυματίες Γκονζάλο Γκαρσία, Ιακοβένκο και Κυριάκου και ο Αβραάμ που δεν είναι απόλυτα έτοιμος. Ο Κάλβο πιθανόν να είναι στην ενδεκάδα. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Βασιλιάς Γουλιέλμος: Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του με τον ΠτΔ -  Εξήρε τον ρόλο Κύπρου για μεταναστευτικό

Βασιλιάς Γουλιέλμος: Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του με τον ΠτΔ - Εξήρε τον ρόλο Κύπρου για μεταναστευτικό

Τον ρόλο της Κύπρου στην περιοχή, ως γέφυρας της Ευρώπης στο σταυροδρόμι Μέσης Ανατολής και Βορείου Αφρικής, εξήρε ο Βασιλιάς της Ολλανδίας Γουλιέλμος Αλέξανδρος, στη διάρκεια των κοινών δηλώσεων με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στο Προεδρικό Μέγαρο, την Τρίτη, σημειώνοντας ότι η Κύπρος αντιλαμβάνεται τα προβλήματα και τα θέματα που προκύπτουν στην περιοχή αυτή.

BEST OF TOTHEMAONLINE