Προπόνηση με Μελισσανίδη

Προπόνηση με Μελισσανίδη

Θέλοντας να δείξει έμπρακτα τη στήριξή του σε παίκτες και τεχνική ηγεσία ο Γιώργος Μελισσανίδης, γιος του διοικητικού ηγέτης της Ένωσης Δημήτρη Μελισσανίδη βρέθηκε στα Σπάτα.

Παρακολούθησε  από κοντά την τελευταία προπόνηση της ΑΕΚ πριν την μεγάλη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό. Στο προπονητικό κέντρο βρέθηκαν και οι Ντούσαν Μπάγεβιτς και Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς.

Στο αγωνιστικό μέρος της ημέρας, ο Τραϊανός Δέλλας, έδειξε πως ακόμη δεν έχει κατασταλάξει αναφορικά με τον παίκτη που θα πάρει φανέλα βασικού δίπλα στον Κολοβέτσιο στο κέντρο της άμυνας. Οι δυο παίκτες λοιπόν που διεκδικούν θέση στο αρχικό σχήμα είναι οι Λαμπρόπουλος και Τζανετόπουλος, με τον «Κολοσσό» να τους χρησιμοποιεί αμφότερους στο οικογενειακό διπλό.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Θάνατος 22χρονου στη Λευκωσία: Φαίνεται να είχε κλαπεί ο πάσσαλος της ΑΗΚ - Σοκαρισμένη η κυπριακή κοινωνία

Θάνατος 22χρονου στη Λευκωσία: Φαίνεται να είχε κλαπεί ο πάσσαλος της ΑΗΚ - Σοκαρισμένη η κυπριακή κοινωνία

Σοκαρισμένη είναι η κυπριακή κοινωνία από τον θάνατο του 22χρονου Ντάνιελ, μετά από πτώση ξύλινου πασσάλου της ΑΗΚ το Σάββατο (19/4).

BEST OF TOTHEMAONLINE