Οι μικροί θέλουν 14 ομάδες

Οι μικροί θέλουν 14 ομάδες

Απόλυτα σωστή η ενημέρωση για την πρόθεση των μικρών ομάδων να ζητήσουν πρωτάθλημα 14 ομάδων στην νέα χρονιά στην αποψινή συνάντηση.

Ο πρόεδρος της Σαλαμίνας Ανδρέας Παρασκευά ανέφερε σχετικά σε δηλώσεις που έκανε το super sport «Θα πάμε με την πρόταση για να διεξαχθεί πρωτάθλημα με 14 ομάδες. Θα περιμένουμε να ακούσουμε και τους υπόλοιπους. Θα διαβουλευτούμε για να καταλήξουμε. Είναι και το οικονομικό στη μέση.. Θα πρέπει να βρούμε τους τρόπους. Ας ταρακουνηθεί για 1-2 χρόνια το πρωτάθλημα για να μπορέσουν να επιβιώσουν κάποια σωματεία. Ας δείξουν κατανόηση κάποια σωματεία. Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με αυτούς τους προϋπολογισμούς. Με την αύξηση των ομάδων, θα ρίξουμε τους προϋπολογισμούς για να επιβιώσουμε. Διαφορετικά θα δούμε σωματεία να κλείνουν. Τα σωματεία έχουν κάνει τα πάντα»

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE