ΕΔΕΚ: «Ο Πρόεδρος να τοποθετηθεί για τα ολισθήματα του κ. Γεωργιάδη»

ΕΔΕΚ: «Ο Πρόεδρος να τοποθετηθεί για τα ολισθήματα του κ. Γεωργιάδη»

Ο κ. Χάρης Γεωργιάδης συνεχίζει να λειτουργεί ως εκπρόσωπος του κ. Σόιμπλε, παρά ως Υπουργός Οικονομικών της Κύπρου, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Κ.Σ. ΕΔΕΚ.

Η ΕΔΕΚ σημειώνει ότι ο ΥΠΟΙΚ αδυνατεί να κατανοήσει προφανώς ότι τα συμφέροντα της Ελλάδας τα γνωρίζει καλύτερα η κυβέρνηση της Ελλάδας και όχι το Βερολίνο.

Οι Σοσιαλιστές καλούν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να τοποθετηθεί στα συστηματικά και σκόπιμα ολισθήματα του κ. Γεωργιάδη έναντι της Ελλάδας και να του υποδείξει ότι αλληλεγγύη α λά καρτ δεν μπορεί να υπάρξει.
    

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Συνεχίζονται οι πυρετώδεις προετοιμασίες από ΗΕ για το Κυπριακό

ΠτΔ: Συνεχίζονται οι πυρετώδεις προετοιμασίες από ΗΕ για το Κυπριακό

Συνεχίζεται η πυρετώδης προετοιμασία, έτσι ώστε την εβδομάδα της Γενικής Συνέλευσης, να προκύψουν κάποια αποτελέσματα που θα οδηγήσουν στον επιθυμητό στόχο που είναι η ανακοίνωση για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE