ΛΑΡΝΑΚΑ: Στο Δικαστήριο ο 28χρονος για πρόκληση φωτιάς

ΛΑΡΝΑΚΑ: Στο Δικαστήριο ο 28χρονος για πρόκληση φωτιάς

Διάταγμα διήμερης κράτησης εξέδωσε την Τρίτη (14/05) το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας σε 28χρονο, ο οποίος συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση πρόκλησης φωτιάς. 

Συγκεκριμένα, γύρω στις 3.45μ.μ., στις 10/5/2019, λήφθηκε πληροφορία για φωτιά σε σιτηρά στο δρόμο Κιτίου – Μαζωτού, η οποία κατέκαψε άγρια βλάστηση και πενήντα τετραγωνικά μέτρα από σιτάρι.

Η φωτιά εκ πρώτης όψεως, φαίνεται να τέθηκε κακόβουλα, ενώ από περαιτέρω εξετάσεις που έγιναν, προέκυψε μαρτυρία εναντίον του 28χρονου, ο οποίος συνελήφθη χθες βράδυ βάσει δικαστικού εντάλματος για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Κιτίου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΑΤΑ: Κρίσιμα ραντεβού συντεχνιών και εργοδοτών με Παναγιώτου και Κεραυνό – Πότε «κλείδωσαν»

ΑΤΑ: Κρίσιμα ραντεβού συντεχνιών και εργοδοτών με Παναγιώτου και Κεραυνό – Πότε «κλείδωσαν»

Τον υπουργό Εργασίας, Γιάννη Παναγιώτου, θα πλαισιώνει εκτός απροόπτου ο υπουργός Οικονομικών, Μάκης Κεραυνός στις χωριστές συναντήσεις που θα έχει την επόμενη εβδομάδα με εργοδοτικές οργανώσεις και συντεχνίες.

BEST OF TOTHEMAONLINE