EUROVISION 2019: Έπεσε από την δεύτερη θέση στα στοιχήματα ημιτελικού η Κύπρος

EUROVISION 2019: Έπεσε από την δεύτερη θέση στα στοιχήματα ημιτελικού η Κύπρος

Από την δεύτερη στην τρίτη θέση βρέθηκε η Κύπρος με το τραγούδι 'Replay' στα στοιχήματα του πρώτου ημιτελικού που θα διεξαχθεί το βράδυ της Τρίτης (14/05). 

Ένα βήμα πριν τον πρώτο ημιτελικό και η Κύπρος όλο και πέφτει στην κατάταξη των στοιχημάτων, χωρίς ωστόσο να πτοείται η κυπριακή αποστολή.  

Παρά τα στοιχήματα και τις προβλέψεις η Τάμτα έχει κλέψει τις εντυπώσεις στον διαγωνισμό τόσο με την εμφάνιση της όσο και με τρόπο που επικοινωνεί με τα ξένα μέσα.  

Όλη η Κύπρος και η Ελλάδα αναμένει να απολαύσει τις εκπροσώπους επί σκηνής. με την Τάμτα να κάνει ποδαρικό στην έναρξη του διαγωνισμού στο Τελ Αβίβ. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - Φαίδωνας Φαίδωνος: Παραδόθηκε στη Νομική Υπηρεσία ο φάκελος για τον καταγγελλόμενο βιασμό

VIDEO - Φαίδωνας Φαίδωνος: Παραδόθηκε στη Νομική Υπηρεσία ο φάκελος για τον καταγγελλόμενο βιασμό

Μια σημαντική εξέλιξη προέκυψε την Πέμπτη (26/2) σχετικά με την μια υπόθεση που διερευνάται εναντίον του εν αργία δημάρχου Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος.

BEST OF TOTHEMAONLINE