Ευθύμιος Δίπλαρος: Έγινε μπαμπάς για τέταρτη φορά - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ από το μαιευτήριο

Ευθύμιος Δίπλαρος: Έγινε μπαμπάς για τέταρτη φορά - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ από το μαιευτήριο

Χαρούμενα νέα για τον βουλευτή του ΔΗΣΥ αφού η οικογένειά του μεγάλωσε με ακόμη ένα μέλος. 

Όμορφες και χαρούμενες στιγμές ζει από την Δευτέρα (13/5) ο βουλευτής του ΔΗΣΥ Ευθύμιος Δίπλαρος ο οποίος έγινε για τέταρτη φορά μπαμπάς, με την οικογένειά του να μεγαλώνει σιγά σιγά.

Ο Κύπριος βουλευτής φαίνεται πως θέλησε να μοιραστεί αυτή την μοναδική στιγμή με τους διαδικτυακούς του φίλους, αφού ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, από το μαιευτήριο στο οποίο ενημερώνει το ευχάριστο γεγονός. 

Ανεβάζοντας μια φωτογραφία από το μαιευτήριο λοιπόν, έγραψε: «Ήρθε το ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ!! Ότι πιο όμορφο, γλυκό και χαρούμενο γεγονός μέσα σε όλα αυτά τα θλιβερά των τελευταίων μηνών. Σε ευχαριστώ πολύ αγάπη μου για το νέο μέλος της οικογένειας μας».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φονική πυρκαγιά: Στη δημοσιότητα με οδηγίες ΠτΔ η έκθεση των Αμερικανών Εμπειρογνωμόνων

Φονική πυρκαγιά: Στη δημοσιότητα με οδηγίες ΠτΔ η έκθεση των Αμερικανών Εμπειρογνωμόνων

Δύο αποτσίγαρα είναι, σύμφωνα με τους Αμερικανούς εμπειρογνώμονες του AFT, η αιτία της φονικής πυρκαγιάς στην ορεινή Λεμεσό στις 23 και 24 Ιουλίου 2025, όπως αναφέρεται στην έκθεσή τους που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα από την Κυβέρνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE