ΕΠ. ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Μαρτυρία «έκαψε» 28χρονο – Συνελήφθη για εμπρησμό

ΕΠ. ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Μαρτυρία «έκαψε» 28χρονο – Συνελήφθη για εμπρησμό

Για φωτιά που τέθηκε κακόβουλα στον δρόμο Κιτίου - Μαζωτού, συνελήφθηκ 28χρονος. 

Γύρω στις 3.45μ.μ., στις 10/5/2019, λήφθηκε πληροφορία για φωτιά σε σιτηρά στο δρόμο Κιτίου – Μαζωτού, η οποία κατέκαψε άγρια βλάστηση και πενήντα τετραγωνικά μέτρα από σιτάρι.

Από εξετάσεις που ακολούθησαν, η φωτιά εκ πρώτης όψεως, φαίνεται να τέθηκε κακόβουλα.

Από περαιτέρω εξετάσεις που έγιναν, προέκυψε μαρτυρία εναντίον 28χρονου, ο οποίος συνελήφθη το βράδυ της Δευτέρας 13/5 βάσει δικαστικού εντάλματος για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Κιτίου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Υπ. Ενέργειας: «Αποφασίστηκαν τα επόμενα βήματα για τον GSI - Το συντομότερο θα διευθετηθεί συνάντηση»

Υπ. Ενέργειας: «Αποφασίστηκαν τα επόμενα βήματα για τον GSI - Το συντομότερο θα διευθετηθεί συνάντηση»

Τα επόμενα βήματα για την προώθηση του έργου ηλεκτρικής διασύνδεσης Ελλάδας – Κύπρου – Ισραήλ Great Sea Interconnector (GSI) αποφασίστηκαν στη συνάντηση του Υπουργού Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας Γιώργου Παπαναστασίου με τον Έλληνα Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σταύρο Παπασταύρου, όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο κ. Παπαναστασίου, σημειώνοντας παράλληλα ότι συμφωνήθηκε το συντομότερο να διευθετηθεί συνάντηση μεταξύ των δύο ρυθμιστών και του φορέα υλοποίησης ενώ την επόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί τηλεδιάσκεψη για το θέμα με την συμμετοχή του Επιτρόπου Ενέργειας της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE