Τι είπε ο Φανιέρος για τον Ονίλο

Τι είπε ο Φανιέρος για τον Ονίλο

Πλήρης επιβεβαίωση των όσων ανέφερε το www.tothemaonline.com την προηγούμενη εβδομάδα για τις συναντήσεις που είχε ο Λουκάς Φανιέρος με τον Ονίλο με δηλώσεις που έκανε στο SUPER SPORT .

Σκοπός της συνάντησης η ψυχολογική του στήριξη αλλά και παράλληλα να τον βοηθήσει να ανεβεί αγωνιστικά αφού μάλλον από τα λεγόμενα του προέδρου του Ερμή ο παικτης ήταν μπερδεμένος .

 «Είχε ένα ψυχολογικό πρόβλημα και τώρα το ξεπερνάει. Τον έπαιρναν συνεχώς τηλέφωνο οι μάνατζερ, για να τον πάρουν στην Κινά ή αλλού. Ο Ονίλο ανήκει στον Ερμή και θα μείνει κοντά μας» κατέληξε ο πρόεδρος του Ερμή.

Πανίκος Θεοδοσίου 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ώρα Κυπριακού: Από το Κραν Μοντανά στην επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο-Η διπλωματική στρατηγική του Νίκου Χριστοδουλίδη και η νέα κινητικότητα

Ώρα Κυπριακού: Από το Κραν Μοντανά στην επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο-Η διπλωματική στρατηγική του Νίκου Χριστοδουλίδη και η νέα κινητικότητα

Εννέα χρόνια μετά το ναυάγιο της Διάσκεψης για την Κύπρο στο ελβετικό θέρετρο Κραν Μοντανά, το Κυπριακό βρίσκεται ξανά σε μια κρίσιμη καμπή. Εκείνο το ξημέρωμα της 7ης Ιουλίου 2017, όταν ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες ανακοίνωνε την αποτυχία της διαδικασίας, η αίσθηση που κυριάρχησε ήταν πως χάθηκε ίσως η σημαντικότερη ευκαιρία των τελευταίων δεκαετιών για επίτευξη συνολικής συμφωνίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE