ΔΙΕΘΝΗ

Δυο μεγάλα ονόματα απόψε για ....

Δυο μεγάλα ονόματα απόψε για ....

Η ισοπαλία με τη Βιγιαρεάλ ήταν το «καμπανάκι». Η ήττα από την Μπιλμπάο (1-0) και η προσπέραση της (μισητής αντιπάλου) Μπαρτσελόνα άνοιξε τον Ασκό του Αιόλου! Οι φωνές διαμαρτυρίας για τον Κάρλο Αντσελότι εξελίχθηκαν σε… σενάρια απόλυσης και η Ρεάλ Μαδρίτης βλέπει τον αποψινό επαναληπτικό με τη Σάλκε ως «ηρεμιστικό».

Η «βασίλισσα» ψάχνει το… ξέσπασμα και μαζί δύο ρεκόρ. Το ένα αφορά την 11η συνεχόμενη νίκη στο Champions League και το δεύτερο την 12η διαδοχική στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Σίγουρα στο ποδόσφαιρο όλα τα… όνειρα επιτρέπονται. Και η Σάλκε ταξίδεψε στην Ισπανία με στόχο την (επική) ανατροπή, αλλά οι πιθανότητες να αφήσει τη Ρεάλ εκτός συνέχειας είναι ελάχιστες, αν όχι μηδαμινές. Η «βασίλισσα» δεν είναι σε καλή κατάσταση, αλλά δεν παύει να είναι μία ομάδα – φόβητρο, μία ομάδα που μπορεί (στην καλή της μέρα) να διαλύσει κάθε αντίπαλο. Και είναι γεγονός πως οι «μερένχες» ψάχνουν απεγνωσμένα αυτήν την μέρα

Ρεάλ Μαδρίτης : Κασίγιας, Καρβαχάλ, Πέπε, Βαράν, Μαρσέλο, Μόντριτς, Κρόος, Ίσκο, Μπέιλ, Μπενζεμά, Κριστιάνο Ρονάλντο

Σάλκε : Βαιντελφελερ, Χέβεντες, Ματίπ, Νάστασιτς, Ουτσίντα, Φουχς, Νόιντσταντερ, Μπαρνέτα, Μέγιερ, Τσούπο – Μοτίνγκ, Χούντελααρ  

Πανίκος Θεοδοσίου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ζητά ακύρωση του πορίσματος της θανατικής ανακρίτριας ο Σταυριανού

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ζητά ακύρωση του πορίσματος της θανατικής ανακρίτριας ο Σταυριανού

Το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας για την υπόθεση του Εθνοφρουρού Θανάση Νικολάου είδε χθες (10/05) το φως της δημοσιότητας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top