Νέα υπόθεση παρατυπίας με δελτίο υγείας παίκτη μεγάλης κυπριακής ομάδας

Νέα υπόθεση παρατυπίας με δελτίο υγείας παίκτη μεγάλης κυπριακής ομάδας

Τις τελευταίες ώρες η πληροφόρηση είναι έντονη, πως πέρα της περίπτωσης που απασχόλησε αρκετά την αθλητική επικαιρότητα (περίπτωση Φράνσις Ουζόχο τερματοφύλακα Ανόρθωσης), παράτυπο δελτίο υγείας υπάρχει και για παίκτη της Ομόνοιας.

Ο ιατρός που εξετάζει στοιχεία που κατατίθενται από ομάδα για έκδοση δελτίου υγείας, εντόπισε κάποια παρατυπία σε στοιχεία του παίκτη των «τριφυλλοφόρων».

Το όλο ζήτημα αναμένεται να ξεκαθαρίσει μέσα από τις κινήσεις που θα προβεί ο ΚΟΑ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

H Γαλλία μπορεί και οφείλει να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στις προσπάθειες για την επίλυση του Κυπριακού, δηλώνει στην "Le Figaro" ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημειώνει ότι αυτό είναι κάτι που συζητά εδώ και καιρό με τον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν. 

BEST OF TOTHEMAONLINE