Οι τοποθετήσεις του Γιώργου Ιωάννου για την πορεία της Ομόνοιας

Οι τοποθετήσεις του Γιώργου Ιωάννου για την πορεία της Ομόνοιας

Μέσω της ιστοσελίδας της η Ομόνοια αναφέρει τα εξής: 

«Δεν έχει αγώνα αυτή την εβδομάδα η ΟΜΟΝΟΙΑ U15 καθώς λόγω υποχρεώσεων της εθνικής Κύπρου, το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ μετατέθηκε για τις 22 Μαΐου. Η ομάδα μας παραμένει στην κορυφή με 36 βαθμούς, εξακολουθώντας να είναι η μοναδική αήττητη ομάδα στα πρωταθλήματος Νέων της ΚΟΠ.

Με τη ευκαιρία του κενού στο αγωνιστικό πρόγραμμα ο προπονητής, Γιώργος Ιωάννου, τοποθετήθηκε για την πορεία του «τριφυλλιού» αλλά και για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

«Ο στόχος είναι να διατηρήσουμε τον ίδιο ρυθμό σε προπονήσεις και παιχνίδια μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Καλλιεργούμε στα παιδιά τη σωστή κατεύθυνση και νοοτροπία, τα οποία είναι βασικά συστατικά. Η ποιότητα είναι δεδομένο πως υπάρχει στην ομάδα. Δουλεύουμε προς όλες τις κατευθύνσεις  ώστε να προωθούνται παίκτες και να μπορούν να αντεπεξέλθουν στις υψηλές απαιτήσεις. Βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Η δουλειά μας όσο περνά ο χρόνος θα φέρνει αποτέλεσματα» ήταν το αρχικό του σχόλιο.

Κληθείς να σχολιάσει τις συνθήκες που λειτουργεί η Ακαδημία, ανέφερε: «Τα πράγματα λειτουργούν σε πολύ καλές συνθήκες και όσο περνά ο καιρός γίνονται ακόμη καλύτερα από πλευράς οργάνωσης, αφοσίωσης και επαγγελματισμού».

Για την συνέχεια του πρωταθλήματος, τόνισε: «Έχουμε ακόμα τέσσερις αγώνες με Δόξα, ΑΠΟΕΛ, Καρμιώτισσα και Απόλλωνα. Εμείς βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά με την ίδια σημασία. Η προσοχή μας είναι πρώτα στο ματς με την Δόξα και μετά στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ. Θέλω οι ποδοσφαιριστές μου να το διασκεδάσουν, να το απολαύσουν και ο καλύτερος ας κερδίσει. Μέσα από αυτά τα παιχνίδια εμπλουτίζονται οι εμπειρίες των ποδοσφαιριστών και εκπαιδεύονται ποδοσφαιρικά. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στους παίκτες μου και νιώθω περήφανος για την πρόοδο που επιδεικνύουν».

Επόμενος αγώνας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ U15, εντός έδρας απέναντι στη Δόξα για την 16η αγωνιστική, το Σάββατο 18/05».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Το Ισραήλ επιτέθηκε στο Ιράν - Κοινή επιχείρηση με ΗΠΑ - Tην ονόμασαν «Lion's Roar»

LIVE: Το Ισραήλ επιτέθηκε στο Ιράν - Κοινή επιχείρηση με ΗΠΑ - Tην ονόμασαν «Lion's Roar»

Αναφορές για έκρηξη που ακούστηκε στην πρωτεύουσα του Ιράν, την Τεχεράνη, αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ επικαλούμενα μαρτυρίες αυτοπτών, την ίδια ώρα σειρήνες ήχησαν στο Ισραήλ, καθώς οι αρχές προειδοποίησαν για «την πιθανότητα εκτόξευσης πυραύλων». Λίγη ώρα αργότερα το Ισραήλ ανακοίνωσε προληπτικό πλήγμα κατά του Ιράν, ενώ όπως μετέδωσε ο απεσταλμένος του ΕΤnews στο Τελ Αβίβ, Γιώργος Σιδέρης ο Υπουργός Άμυνας Ίσραελ Κατζ κήρυξε ειδική και άμεση κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε όλη τη χώρα.