Για ποιο ΛΟΓΟ «κόβεται» ο Βάλε…

Για ποιο ΛΟΓΟ «κόβεται» ο Βάλε…

Ακόμα και… φανατικοί υποστηρικτές του Μπρούνο Βάλε, ίσως να μην διαφωνούν με το ενδεχόμενο να σημειωθεί το τέλος εποχής του στον Απόλλωνα με τη λήξη της χρονιάς.

Ίσως είναι η καταλληλότερη στιγμή να χωρίσουν οι δρόμοι των κυανολεύκων με τον 36χρονο κίπερ. Άλλωστε είναι φυσιολογικό όσο… μεγαλώνει ηλικιακά ένας ποδοσφαιριστής, να χάνει από την οξυδέρκεια του και να πέφτει απόδοση του.

Στο ερώτημα γιατί να μην συνεχίσει κανονικά ο Μπρούνο Βάλε και να έλθει άλλος ένας γκολκίπερ πρώτης γραμμής, είναι προφανής ο λόγος. Δεν έχουν την πολυτέλεια να «θυσιάσουν» δυο θέσεις από τις 15 του καταλόγου Α’ για τερματοφύλακες.

Βασικά, εξετάζουν δυο ενδεχόμενα, είτε να πάρουν κοινοτικό τερματοφύλακα για τον κατάλογο Β’, είτε να πάρουν εξελίξιμο Κύπριο για δεύτερο.

Ήδη διέρρευσε, ότι μια περίπτωση που εξετάζεται είναι του 19χρονου κίπερ του Ολυμπιακού Λευκωσίας, Στυλιανού Κωνσταντίνου. Μένει ελεύθερος σε μερικές εβδομάδες από τους μαυροπράσινους.

Για τους παίχτες που αποφασίστηκε ότι δεν θα συνεχίσουν στην ομάδα – αν και έχουν συμβόλαιο την επόμενη χρονιά- οι διαπραγματεύσεις θα αρχίσουν τις αμέσως επόμενες μέρες. Πέραν από τους τερματοφύλακες Βάλε και Κίσσα, στη συγκεκριμένη λίστα είναι οι Μουσταφά Καραγιόλ, Κέβιν Μπρου και Μίλαν Κερμπρ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΠτΔ μετά τη συνάντηση με Μητσοτάκη - «Οτιδήποτε ξεφεύγει του συμφωνημένου πλαισίου δεν είναι θέμα προς συζήτηση»

ΠτΔ μετά τη συνάντηση με Μητσοτάκη - «Οτιδήποτε ξεφεύγει του συμφωνημένου πλαισίου δεν είναι θέμα προς συζήτηση»

«Οτιδήποτε ξεφεύγει του συμφωνημένου πλαισίου δεν είναι καν θέμα προς συζήτηση, και χαίρομαι, γιατί αυτή είναι και η θέση της διεθνούς κοινότητας», είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε ενόψει της διευρυμένης Συνόδου που συγκάλεσε ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών για το Κυπριακό, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 17 και 18 Μαρτίου 2025, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE