ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟΚ: Μ. Τιμοθέου για επεισόδια στο Ομόνοια 1948 – Τρούλλοι FC -«Κάναμε ό,τι ήταν δυνατόν»

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟΚ: Μ. Τιμοθέου για επεισόδια στο Ομόνοια 1948 – Τρούλλοι FC -«Κάναμε ό,τι ήταν δυνατόν»

Δυσάρεστη έκπληξη αποτέλεσαν για τον πρόεδρο της ΣΤΟΚ, Μαρίνο Τιμοθέου, τα όσα αποτρόπαια έγιναν πριν από την έναρξη της αναμέτρησης για τη β΄ φάση των αγώνων ένταξης, μεταξύ της Ομόνοιας 1948 και του συλλόγου Τρούλλοι FC.

Μιλώντας στο ThemaOnline, ο κ. Τιμοθέου εξήγησε ότι το πρωί έγινε σύσκεψη στην αστυνομική διεύθυνση Λευκωσίας, στην οποία συμμετείχαν όλα τα εμπλεκόμενα μέρη (ΣΤΟΚ, Αστυνομία, ΚΟΑ, ΚΟΠ, εκπρόσωποι συλλόγων) και συμφωνήθηκαν τα μέτρα ασφαλείας που επρόκειτο να ληφθούν.

«Κάναμε ό,τι ήταν δυνατόν και μάλιστα διευθετήθηκε να υπάρχουν επιπλέον 25 επιτηρητές ασφαλείας και να διαχωριστούν οι οπαδοί των δυο ομάδων» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Τιμοθέου.

Και κατέληξε: «Σε έναν αγώνα ποδοσφαίρου δεν υπάρχει λόγος να γίνονται τέτοιες ενέργειες. Τις καταδικάζουμε».

Να σημειωθεί ότι αν δεν κατέλθει στον αγωνιστικό χώρο η ομάδα «Τρούλλοι FC», τότε για την τύχη του αγώνα θα κληθεί σε πρώτο στάδιο να αποφασίσει η Δικαστική Επιτροπή της ΣΤΟΚ, ενώ δευτεροβάθμιο δικαστικό σώμα θεωρείται η δικαστική επιτροπή της ΚΟΠ (εφετείο στην προκειμένη).

Στο μεταξύ, λίγο μετά τις 16:30 αποχώρησαν οι οπαδοί της ομάδας των Τρούλλων από το Μακάρειο στάδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE