ΛΕΥΚΩΣΙΑ – ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΑ: 26χρονος εντοπίστηκε να έχει στην κατοχή του βίντεο

ΛΕΥΚΩΣΙΑ – ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΑ: 26χρονος εντοπίστηκε να έχει στην κατοχή του βίντεο

Ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λευκωσίας παρουσιάστηκε την Τετάρτη (08/05), 26χρονος για υπόθεση που αφορά παιδική πορνογραφία.

Μετά από πληροφόρηση που έλαβε το Γραφείο Καταπολέμηση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, προχώρησαν σε έρευνα εντός της οικίας του νεαρού, όπου εντοπίστηκαν στον υπολογιστή του αρχεία με παιδικό πορνογραφικό υλικό.  

Σύμφωνα με πληροφορίες του  ThemaOnline, η δράση του 26χρονου χρονολογείται σε περιόδους 2016 – 2017 και όπως έχουν ενώπιον τους οι αρχές κατέβαζε αρχεία με παιδική πορνογραφία στον ηλεκτρονικό του υπολογιστή.

Στην δικάσιμο της Τετάρτης (08/05), ο συνήγορος υπεράσπισης ζήτησε χρόνο, έτσι ώστε να απαντήσει στις κατηγορίες που του προσάπτονται και αφορούν κατοχή πορνογραφικού υλικού. Να σημειωθεί ότι η διαδικασία έγινε κεκλεισμένων των θυρών.

Γεωργία Παππούτα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε χαμηλό βαρομετρικό η σημερινή συνάντηση Χριστοδουλίδη- Ερχιουρμάν-  Από την αισιοδοξία της Πύλας στην αναζωπύρωση της καχυποψίας

Σε χαμηλό βαρομετρικό η σημερινή συνάντηση Χριστοδουλίδη- Ερχιουρμάν- Από την αισιοδοξία της Πύλας στην αναζωπύρωση της καχυποψίας

Στις έντεκα σήμερα το πρωί, στο παλιό αεροδρόμιο Λευκωσίας, ο Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουφάν Ερχιουρμάν, έχουν ένα ακόμη ραντεβού με το Κυπριακό. Όχι όμως, με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Το θετικό κλίμα που δημιουργήθηκε το Σάββατο στην Πύλα, αποδείχθηκε βραχύβιο, οι δημόσιες τοποθετήσεις των τελευταίων ημερών άνοιξαν ξανά μέτωπα και η δυσπιστία επέστρεψε, πριν προλάβει να εδραιωθεί η αισιοδοξία.

BEST OF TOTHEMAONLINE