ΛΕΥΚΩΣΙΑ – ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΑ: 26χρονος εντοπίστηκε να έχει στην κατοχή του βίντεο

ΛΕΥΚΩΣΙΑ – ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΑ: 26χρονος εντοπίστηκε να έχει στην κατοχή του βίντεο

Ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λευκωσίας παρουσιάστηκε την Τετάρτη (08/05), 26χρονος για υπόθεση που αφορά παιδική πορνογραφία.

Μετά από πληροφόρηση που έλαβε το Γραφείο Καταπολέμηση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, προχώρησαν σε έρευνα εντός της οικίας του νεαρού, όπου εντοπίστηκαν στον υπολογιστή του αρχεία με παιδικό πορνογραφικό υλικό.  

Σύμφωνα με πληροφορίες του  ThemaOnline, η δράση του 26χρονου χρονολογείται σε περιόδους 2016 – 2017 και όπως έχουν ενώπιον τους οι αρχές κατέβαζε αρχεία με παιδική πορνογραφία στον ηλεκτρονικό του υπολογιστή.

Στην δικάσιμο της Τετάρτης (08/05), ο συνήγορος υπεράσπισης ζήτησε χρόνο, έτσι ώστε να απαντήσει στις κατηγορίες που του προσάπτονται και αφορούν κατοχή πορνογραφικού υλικού. Να σημειωθεί ότι η διαδικασία έγινε κεκλεισμένων των θυρών.

Γεωργία Παππούτα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Η μετάβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες, για το τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχει ιδιαίτερη πολιτική και θεσμική βαρύτητα. Δεν πρόκειται μόνο για το κλείσιμο ενός εξαμήνου κατά το οποίο η Κυπριακή Δημοκρατία βρέθηκε στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής διαδικασίας λήψης αποφάσεων, αλλά και για μια ευκαιρία αξιοποίησης του πολιτικού κεφαλαίου, που δημιουργήθηκε μέσα από την Προεδρία, προς όφελος του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE