ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Σοβαρή καταγγελία μητέρας – Άνδρας πλησίασε την κόρη της και ήθελε να της δείξει το «σκυλάκι» του

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Σοβαρή καταγγελία μητέρας – Άνδρας πλησίασε την κόρη της και ήθελε να της δείξει το «σκυλάκι» του

Σε σοβαρή καταγγελία στην Αστυνομία προέβη μητέρα, η οποία ανέφερε στους αστυνομικούς πως άγνωστος άνδρας πλησίασε την μικρή της κόρη θέλοντας να της δείξει το «σκυλάκι» του.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία, η μητέρα ενημερώθηκε για το περιστατικό στις 03/05 με την καταγγελία να γίνεται το Σάββατο 04/05.

Σύμφωνα με την καταγγελία, το περιστατικό έλαβε χώρα μεταξύ Αυγούστου και Σεπτεμβρίου 2018.

Όπως ανέφερε η μικρή στην μητέρα της, καθώς βρισκόταν στην αυλή της οικίας της στη Λευκωσία και έπαιζε, άγνωστος άνδρας πλησίασε τη μεταλλική περίφραξη του σπιτιού τους.

Τότε ο άγνωστος άνδρας, είπε στην μικρή πως έχει ένα σκυλάκι και θα ήθελε να πάει μαζί του για να της το δείξει.

Η ανήλικη, του είπε να αποχωρήσει από το σημείο, αλλιώς θα φώναζε στους γονείς της, με τον άγνωστο άνδρα να επιβιβάζεται του οχήματός του και να φεύγει από το σημείο.

Ο άγνωστος άνδρας περιγράφεται ως γκριζομάλλης, 50 με 60 χρόνων, ο οποίος οδηγούσε όχημα γκρίζου χρώματος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκάθαρο μήνυμα για το Κυπριακό: «Λύση με δικαιώματα για όλους και χωρίς τουρκικά στρατεύματα»

Ξεκάθαρο μήνυμα για το Κυπριακό: «Λύση με δικαιώματα για όλους και χωρίς τουρκικά στρατεύματα»

Ζητούμενο είναι να συνεχίσουμε την προσπάθεια για επίλυση του Κυπριακού με τρόπο που να διασφαλίζει τα δικαιώματα όλων των νομίμων κατοίκων της Κυπριακής Δημοκρατίας, είπε την Παρασκευή, ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στην παρουσίαση του βιβλίου της Δέσπως Κόνιζου Λοϊζιά «Οι γίγαντες των Βορείων Προαστίων», στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE