Κυριάκος Πελεκάνος: «Πρόδωσε» την Δαλάκα – «Θα σας κάνω τέττε» -VIDEO

Κυριάκος Πελεκάνος: «Πρόδωσε» την Δαλάκα – «Θα σας κάνω τέττε» -VIDEO

Ο Κύπριος παίκτης, για άλλη μια φορά, αποκάλυψε την στάση που κράτησε παίκτης του παιχνιδιού η οποία τον εκνεύρισε αρκετά. 

Συγκεκριμένα, αφορμή στάθηκε η γνώμη της Κατερίνας Δαλάκα, για την οποία ο Κυριάκος «πρόδωσε» ότι δεν έπρεπε να ψηφήσει τον Οκάι, κάτι που όπως είπε υποκίνησε ο Χικμέτ.

Διαβάστε την συνέχεια στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε χαμηλό βαρομετρικό η σημερινή συνάντηση Χριστοδουλίδη- Ερχιουρμάν-  Από την αισιοδοξία της Πύλας στην αναζωπύρωση της καχυποψίας

Σε χαμηλό βαρομετρικό η σημερινή συνάντηση Χριστοδουλίδη- Ερχιουρμάν- Από την αισιοδοξία της Πύλας στην αναζωπύρωση της καχυποψίας

Στις έντεκα σήμερα το πρωί, στο παλιό αεροδρόμιο Λευκωσίας, ο Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουφάν Ερχιουρμάν, έχουν ένα ακόμη ραντεβού με το Κυπριακό. Όχι όμως, με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Το θετικό κλίμα που δημιουργήθηκε το Σάββατο στην Πύλα, αποδείχθηκε βραχύβιο, οι δημόσιες τοποθετήσεις των τελευταίων ημερών άνοιξαν ξανά μέτωπα και η δυσπιστία επέστρεψε, πριν προλάβει να εδραιωθεί η αισιοδοξία.

BEST OF TOTHEMAONLINE