Λήστεψαν οικία τυχερού που κέρδισε εκατομμύρια στο Τζόκερ - Κτύπησαν με αγριότητα τα σκυλιά του

Λήστεψαν οικία τυχερού που κέρδισε εκατομμύρια στο Τζόκερ - Κτύπησαν με αγριότητα τα σκυλιά του

Καλά «διαβασμένοι» ήταν ληστές, οι οποίοι εισέβαλαν σε σπίτι στο Ωραιόκαστρο στη Ελλάδα που ανήκει σε άνδρα, ο οποίος πριν από κάποια χρόνια είχε κερδίσει στο Τζόκερ πάνω από τρία εκατομμύρια ευρώ.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν ελλαδικά μέσα ενημέρωσης, οι δράστες περίμεναν να φύγουν οι ιδιοκτήτες του σπιτιού. Στη συνέχεια χτύπησαν με αγριότητα τα δύο σκυλιά της οικογένειας, το ένα που ήταν στην αυλή και το άλλο μέσα στο σπίτι, μπήκαν στο σπίτι και βρήκαν το χρηματοκιβώτιο, όπου μέσα φύλαγε η οικογένεια μεγάλο χρηματικό ποσό, χρυσές λίρες και κοσμήματα.

Όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1 Ελλάδας, οι δράστες πρέπει να παρακολουθούσαν την οικογένεια και το σπίτι πολύ καιρό. Μόλις μπήκαν μέσα στο σπίτι απενεργοποίησαν αμέσως τον συναγερμό, έσπασαν τις κάμερες ασφαλείας που βρίσκονταν εκεί και στη συνέχεια μπήκαν στο υπνοδωμάτιο, όπου βρισκόταν το χρηματοκιβώτιο.

Κατάφεραν να παραβιάσουν το χρηματοκιβώτιο και πήραν το πολύτιμο περιεχόμενό του.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών είναι σε εξέλιξη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απαντά η Κυβέρνηση στις επικρίσεις ΑΚΕΛ: Η πολιτική αδράνεια έχει ταυτιστεί με το κόμμα

Απαντά η Κυβέρνηση στις επικρίσεις ΑΚΕΛ: Η πολιτική αδράνεια έχει ταυτιστεί με το κόμμα

Μετά τις επικρίσεις που διατυπώνει το ΑΚΕΛ αναφορικά με το πόρισμα της Ερευνητικής Επιτροπής για την υπόθεση των ελαττωματικών αερόσακων TAKATA, η Κυβέρνηση προχωρεί σε απάντηση μέσω γραπτής δήλωσης του Διευθυντή του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρα Παπαδόπουλου.