Έγραψε «το καλύτερο βιβλίο για τον Κληρίδη» - Μέλη του ΔΗΣΥ βάλλουν κατά του - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Έγραψε «το καλύτερο βιβλίο για τον Κληρίδη» - Μέλη του ΔΗΣΥ βάλλουν κατά του - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Βιβλίο για τον πρώην Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Γλαύκο Κληρίδη, έγραψε ο καθηγητής και υποψήφιος Ευρωβουλευτής Νιαζί Κιζίλγιουρεκ.

Την ίδια ώρα που η υποψηφιότητα του Τουρκοκύπριου καθηγητή «βάλλεται» από μέλη του Δημοκρατικού Συναγερμού και του ψηφοδελτίου του, παλιά δημοσιεύματα επαναφέρονται για το έργο του Νιαζί Κιζίλγιουρεκ.

Συγκεκριμένα, δημοσίευμα του Euronews το 2013, για τον Γλαύκο Κληρίδη, αναφέρει πως συγγραφέας του βιβλίου «Γλαύκος Κληρίδης – Η πορεία μιας χώρας», που εκδόθηκε στην Αθήνα από τις εκδόσεις «Ελληνικά Γράμματα», είναι ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής με το ΑΚΕΛ, Νιαζί Κιζίλγιουρεκ.

Ένα βιβλίο το οποίο περιγράφεται ως «το καλύτερο βιβλίο για τον Γλαύκο Κληρίδη», όπου ο πρώην Πρόεδρος και ιδρυτής του Δημοκρατικού Συναγερμού, «μίλησε διεξοδικά, μετά την αποχώρηση του από την ενεργό πολιτική, για τη ζωή του, για τις ιδέες του, για τις κινήσεις του, για τις αποφάσεις του, για τα λάθη του, για τις σχέσεις του με άλλους πρωταγωνιστές της νεώτερης Ιστορίας της Κύπρου, για όλα όσα δεν μπορούσαν τελικά να χωρέσουν σε ένα βιβλίο 230 σελίδων», όπως αναφέρει δημοσίευμα του Euronews.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το κατοχικό καθεστώς προκαλεί - Η πολιτική ηγεσία σε δίλημμα για το ενδεχόμενο κλεισίματος των οδοφραγμάτων

Το κατοχικό καθεστώς προκαλεί - Η πολιτική ηγεσία σε δίλημμα για το ενδεχόμενο κλεισίματος των οδοφραγμάτων

Ενώ συνεχίζεται η παράνομη κράτηση των πέντε Ε/κ από το κατοχικό καθεστώς, οι κομματικές τοποθετήσεις κινούνται ανάμεσα στην «ψυχραιμία» και την ακινησία, με τα οδοφράγματα στο επίκεντρο μιας αμήχανης δημόσιας συζήτησης, την ώρα που η τουρκική πλευρά ενισχύει την παρουσία της στα κατεχόμενα όχι μόνο στρατιωτικά, αλλά και σε επίπεδο ψυχολογικού ελέγχου της κατάστασης.

BEST OF TOTHEMAONLINE