Αποκλειστικά πλάνα ΡΙΚ από την πρώτη πρόβα της Τάμτα στη Eurovision- VIDEO

Αποκλειστικά πλάνα ΡΙΚ από την πρώτη πρόβα της Τάμτα στη Eurovision- VIDEO

Η Τάμτα βρίσκεται στο Τελ Αβίβ για τις διαδικασίες της Eurovision και ήδη έχει πραγματοποιήσει την πρώτη της πρόβα η οποία ξεχώρισε σε όλα τα μέσα ενημέρωσης σε Ελλάδα και Κύπρο.

Συγκεκριμένα η φετινή εκπρόσωπος της Κύπρου στον μουσικό διαγωνισμό της Eurovision, έχει πραγματοποιήσει την πρώτη της πρόβα στην σκηνή του σταδίου στο Τελ Αβίβ με απόλυτη επιτυχία, ενώ ήδη από το πρωί της Δευτέρας (6/5) έχουν προβλθεί στιγμιότυπα από την σκηνική της παρουσία.

Ωστόσο, στην πρωίνη εκπομπή του ΡΙΚ, «Όμορφη μέρα κάθε μέρα» με τους Ελπίδα Ιακωβίδου και Θεόδουλο Κουλλαπή προβλήθηκαν αποκλειστικά πλάνα τα οποία δεν έχουμε παρακολουθήσει σε άλλο μέσο ενημέρωσης.

Η Τάμτα θα εμφανιστεί στον πρώτο ημιτελικό στις 14 του μήνα, έχοντας μάλιστα ως «αντίπαλο» και την ελληνική συμμετοχή, το «Better Love» της Κατερίνας Ντούσκα.

Δείτε τα αποκλειστικά πλάνα από την εκπομπή «Όμορφη μέρα κάθε μέρα»

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

VIDEO - Ο Αβέρωφ Νεοφύτου στο «T»: Ο άνθρωπος πίσω από τον πολιτικό – Μιλά με ειλικρίνεια για λάθη, κάνει αυτοκριτική και αποκαλύπτει για τις Προεδρικές του 2028

VIDEO - Ο Αβέρωφ Νεοφύτου στο «T»: Ο άνθρωπος πίσω από τον πολιτικό – Μιλά με ειλικρίνεια για λάθη, κάνει αυτοκριτική και αποκαλύπτει για τις Προεδρικές του 2028

Σε μια συνέντευξη διαφορετική από κάθε άλλη, ο τέως πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αβέρωφ Νεοφύτου, υποδέχεται το ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου στο κτήμα του στην Αργάκα, μακριά από τα φώτα της πολιτικής καθημερινότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE