Τα χρήματα που δαπάνησε ανά κάτοικο η Κύπρος για πυροπροστασία – 300.000 οι πυροσβέστες στην Ευρώπη

Τα χρήματα που δαπάνησε ανά κάτοικο η Κύπρος για πυροπροστασία – 300.000 οι πυροσβέστες στην Ευρώπη

Το 2017, τα 28 κράτη μέλη της ΕΕ δαπάνησαν 31,2 δισεκατομμύρια ευρώ για τις δημόσιες δαπάνες για «υπηρεσίες πυροπροστασίας» ενώ περίπου 300 000 άτομα απασχολήθηκαν ως πυροσβέστες στην Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ) το 2017, καθώς και το 2018.

Οι δαπάνες αυτές αντιστοιχούν στο 0,4% των συνολικών δημόσιων δαπανών, ποσό που είναι μικρότερο από το ποσό που δαπανήθηκε για τις αστυνομικές υπηρεσίες (δαπάνες ισοδύναμες με το 2,0% των συνολικών δαπανών το 2017) και τα δικαστήρια (0,7%), αλλά σε παρόμοιο επίπεδο με τις δημόσιες δαπάνες για τις φυλακές (0,4%).

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ένσταση Βαρωσιώτου: Η σύνθεση του δικαστηρίου και η θέση του δικηγόρου της - Όσα ακούστηκαν στο Δικαστήριο

Ένσταση Βαρωσιώτου: Η σύνθεση του δικαστηρίου και η θέση του δικηγόρου της - Όσα ακούστηκαν στο Δικαστήριο

Εντός Σεπτεμβρίου θα συνεχιστεί η εκδίκαση της υπόθεσης της ένστασης της Ντόριας Βαρωσιώτου για τον τερματισμό των υπηρεσιών της ως δικαστού του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, που ξεκίνησε σήμερα στο Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο, το οποίο συνέρχεται ως Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστικό Συμβούλιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE