ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΚΥΠΡΟΣ- ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ: Ενημερώνουν Γεν. Ελεγκτή για διαφημίσεις- Σε λειτουργία ενημερωτική ιστοσελίδα

ΚΥΠΡΟΣ- ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ: Ενημερώνουν Γεν. Ελεγκτή για διαφημίσεις- Σε λειτουργία ενημερωτική ιστοσελίδα

Σε λειτουργία βρίσκεται ενημερωτική ιστοσελίδα για θέματα που αφορούν τις επικείμενες ευρωεκλογές, κάτω από τη διεύθυνση euroelections2019.gov.cy. που περιέχει πληροφορίες στην ελληνική, τουρκική και αγγλική γλώσσα.

Σύμφωνα με τον Γενικό Έφορο Εκλογών, η πρόσβαση στην πιο πάνω ιστοσελίδα είναι δυνατή και μέσω των ιστοσελίδων του Υπουργείου Εσωτερικών (www.moi.gov.cy), του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών (www.pio.gov.cy) καθώς και μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της Δημοκρατίας (www.cyprus.gov.cy).

Αναφέρεται επίσης ότι τις επόμενες μέρες, μέσω των πιο πάνω ιστοσελίδων, θα μπορεί κάποιος να πληροφορηθεί το εκλογικό κέντρο στο οποίο έχει κατανεμηθεί και, μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, να ενημερωθεί αναλυτικά για τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας.

Διαφημίσεις

Εξάλλου σε ανακοίνωση του, ο Γενικός Έφορος Εκλογών, αναφέρει σε σχέση με τις διαφημίσεις ότι σύμφωνα με την νομοθεσία, «οι φορείς που προσφέρουν διαφημιστικές υπηρεσίες αποστέλλουν στο Γενικό Ελεγκτή της Δημοκρατίας συγκεντρωτικές καταστάσεις για τις υπηρεσίες που προσέφεραν σε κάθε υποψήφιο ή για λογαριασμό του, εντός ενός (1) μηνός από την ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών:

Νοείται ότι, φορέας ο οποίος παραλείπει να ενεργήσει σύμφωνα με τα πιο πάνω είναι ένοχος παρανόμου ενέργειας".
Ως εκ τούτου, αναφέρεται, καλούνται όλοι οι φορείς που έχουν προσφέρει ή στη συνέχεια θα προσφέρουν τέτοιες υπηρεσίες σε υποψηφίους ή και στα κόμματα να ενεργήσουν σύμφωνα με την νομοθεσία.

Απο ΚΥΠΕ

*Φωτογραφία αρχείου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης μετέβη σήμερα το πρωί στον Λίβανο μαζί με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κα Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, όπου είχαν συνάντηση με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου κ. Νατζίμπ Μικάτι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top