Η απουσία φιλάθλων προβληματίζει…

Η απουσία φιλάθλων προβληματίζει…

Στον Β΄ όμιλο παραμένουν όλα ανοικτά σχετικά με την μάχη για αποφυγή του υποβιβασμού.

Η αγωνία κορυφώνεται παιχνίδι με παιχνίδι αλλά η παρουσία των θεατών παραμένει σε χαμηλά επίπεδα.

Στο ματς Δόξα - ΑΕΛ κόπηκαν 15 εισιτήρια, περίπου 400 φίλαθλοι βρέθηκαν στο Αγία Νάπα - Νέα Σαλαμίνα και καμιά 150αριά παρακολούθησαν το Εθνικός - Οθέλλος.

Πέραν του ότι οι ομάδες θέλουν τους οπαδούς στο πλευρό τους και οι παίκτες τους έχουν ανάγκη, είναι και το οικονομικό πλήγμα από την απουσία τους. Βεβαίως, υπάρχει και η άποψη πως οι τιμές των εισιτηρίων θα μπορούσαν να είναι πιο χαμηλές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Εν αναμονή της κοινής δήλωσης των τριών- Σκαλώνουν στις λεπτομέρειες, για επιστροφή των διαγραφέντων

ΕΔΕΚ: Εν αναμονή της κοινής δήλωσης των τριών- Σκαλώνουν στις λεπτομέρειες, για επιστροφή των διαγραφέντων

Από στιγμή σε στιγμή αναμένεται η κοινή ανακοίνωση των τριών υποψηφίων για την προεδρία της ΕΔΕΚ, οι οποίοι συμφώνησαν να αποσυρθούν και να αναλάβει την προεδρία του κόμματος ο Νίκος Αναστασίου, ως μεταβατικός πρόεδρος, μέχρι το επόμενο εκλογικό συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί μετά τις βουλευτικές εκλογές του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE