ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Θέλει έστω έναν πόντο για να… ξεμπερδεύει η ΑΕΛ – Για το γόητρο και την ιστορία της η Ομόνοια

Θέλει έστω έναν πόντο για να… ξεμπερδεύει η ΑΕΛ – Για το γόητρο και την ιστορία της η Ομόνοια

ΑΕΛ και Ομόνοια αναμετρώνται το βράδυ του Σαββάτου (04/05, 19:00) στο Τσίρειο, για την 8η αγωνιστική των πλέι-οφ του Α΄ γκρουπ, σε ένα ματς χωρίς ουσιαστικό βαθμολογικό ενδιαφέρον, αν και η Λεμεσιανή ομάδα θέλει στη χειρότερη περίπτωση να πάρει ένα βαθμό, για να μην μπλέξει σε… σενάρια τρόμου για την έξοδο της στην Ευρώπη, εάν χάσει από το «τριφύλλι» και την ίδια ώρα κερδίσει η Νέα Σαλαμίνα την ΑΕΚ στην «Αρένα».

Μπορεί η Ομόνοια να προέρχεται από το βαρύ κι ασήκωτο 5-1 με αντίπαλο τη Νέα Σαλαμίνα και να δείχνει… ανήμπορη ακόμα και για την 5η θέση, όμως φέτος έχει κάνει… «κηδείες» στην ΑΕΛ, γι΄ αυτό και οι «κίτρινοι» δεν αποπροσανατολίζονται από την εικόνα του «τριφυλλιού» στο «Αμμόχωστος».

Θυμίζουμε ότι στις προηγούμενες τρεις φετινές τους αναμετρήσεις, η Ομόνοια κέρδισε δύο φορές στο ΓΣΠ την ΑΕΛ, ενώ ηττήθηκε με… χίλια ζόρια στο Τσίρειο με 2-1, έχοντας μάλιστα μείνει με δέκα παίκτες από το Α΄ ημίχρονο!

Οπόταν, αν οι «πράσινοι» βγάλουν ανάλογη εικόνα και το βράδυ του Σαββάτου, αναμένεται να δούμε ντέρμπι με αμφίρροπη εξέλιξη. Πολλά βέβαια θα εξαρτηθούν και από τις προθέσεις των δύο προπονητών, Κέρκεζ και Αναστασίου, αν δηλαδή παίξουν με φουλ σύνθεση ή επιλέξουν να χρησιμοποιήσουν κάποιους νεαρούς, αλλά και να δώσουν ευκαιρίες σε παίκτες που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής φέτος.

Με απλά λόγια, πολλά θα κριθούν από το πόσες αλλαγές και αν, θα κάνουν στο βασικό αγωνιστικό τους πλάνο οι δύο ομάδες, αν και η ΑΕΛ δεν αναμένεται να μπει σε αυτή τη λογική τουλάχιστον σε μεγάλο βαθμό, από την στιγμή που ακόμα δεν έχει εξασφαλίσει 100% το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Η προετοιμασία των δύο ομάδων ολοκληρώθηκε την Παρασκευή, με τους Κέρκεζ και Αναστασίου να ανακοινώνουν τις πιο κάτω αποστολές:

ΑΕΛ: Πάτρικ Πρόσεκ, Τζοσιμάρ Βοζίνια, Αντρέας Κεραυνός, Νιλς Τεϊσέιρα, Χάρης Κυριάκου, Χρίστος Γουίλερ, Ανδρέας Αβραάμ, Μπορίς Γκοντάλ, Ντόσα Τζούνιορ, Αντρέ Τεϊσέιρα, Κέβιν Λαφράνς, Ιρένε Φιντέλις, Γιόν Γκαστανιάγα, Νταβόρ Ζντραβκόφσκι, Λεάντρο Σίλβα, Μάρκο Αντάμοβιτς, Άλεξ Ντα Σίλβα, Τζαρσίνιο Αντόνια, Νέστορας Μυτίδης, Αντρέας Μακρής, Ρούμπεν Χουράδο.

Εκτός έμειναν οι τιμωρημένοι λόγω καρτών, Αγκάνοβιτς και Σρανζ.

Ομόνοια: Αλέξανδρος Αντωνίου, Τόμας Μεχίας, Κρίστιαν Μανρίκε, Αλμπέρτο Λόρα, Μάρκο Μότα, Μίκαελ Γκαφούρ, Λούκας Βύντρα, Γιάννης Κούσουλος, Ραούλ Λοέ, Άλεξ Σοάρες, Φάνος Κατελάρης, Γιόρντι Γκόμεθ, Χαράλαμπος Χαραλάμπους, Κρις Μόντες, Χουανάν Εντρένα, Δημήτρης Κολοβός, Χάρης Μαυρίας, Αμπντούλ Ατζαγκούν, Νταβίντ Ραμίρεζ, Ματ Νταρμπισάιαρ

Εκτός αποστολής έμειναν οι Παναγή, Τζιωνής, Χριστοφή, Ζίβετς (ένιωσε ενοχλήσεις και θα περάσει από εξετάσεις), Φώτη (U19) και Κακουλλής (U19).

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Μίμης Πλέσσας: Δέκα τραγούδια που έγραψαν ιστορία στον ελληνικό κινηματογράφο - Δείτε βίντεο

• Άγριος καυγάς στο ΓΝ Λευκωσίας - Πολίτης επιτέθηκε σε γιατρό και νοσηλευτές

• Στο νοσοκομείο παιδάκι μετά από φωτιά στη Λάρνακα - Εκκενώθηκε πολυκατοικία

• Μετεωρολογικός Λειτουργός στο «Τ»: Τι μας φέρνει ο καιρός την ερχόμενη εβδομάδα - Θα δούμε βροχές;

• Ψάχνεις δουλειά; Μάθε πώς μπορείς να γίνεις επαγγελματίας οδηγός ταξί

• Πότε μια επιχείρηση δικαιούται να απασχολήσει προσωπικό από τρίτες χώρες - Το ποσοστό μακροχρόνιων Κυπρίων ανέργων

• Χριστίνα Παυλίδου: Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση της για τη μητέρα της



LIVE: Σοβαρή επίθεση στο Ιράν ετοιμάζει το Ισραήλ - Δολοφονήθηκε  πιθανός διάδοχος του Νασράλα

LIVE: Σοβαρή επίθεση στο Ιράν ετοιμάζει το Ισραήλ - Δολοφονήθηκε πιθανός διάδοχος του Νασράλα

Στην κόψη του ξυραφιού βρίσκεται η Μέση Ανατολή, με το Ισραήλ να επιτίθεται σε Γάζα, Δυτική Όχθη, Λίβανο, αλλά και Συρία, την στιγμή που αναζητά την απάντηση στις επιθέσεις του Ιράν. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top