Η ευκαιρία της Ομόνοιας στο ντέρμπι των αιωνίων

Η ευκαιρία της Ομόνοιας στο ντέρμπι των αιωνίων

Μπορεί να μην τα κατάφερε η Ομόνοια στον αγώνα με την ΑΕΚ εκτός έδρας αλλά όλοι ξέρουν πως μια νίκη στο αιώνιο ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ θα είναι ότι το καλύτερο για την ομάδα αλλά και για τον κόσμο.

 Η Ομόνοια μπορεί να είναι πίσω στην βαθμολογία από την ΑΕΚ αλλά όλοι ξέρουν πως υπάρχουν ακόμα 9 τελικοί , 9 παιχνίδια που με το τέλος τους θα φανεί και ποια θέση θα πάρουν οι πράσινοι στο τέλος της χρονιάς. Ασφαλώς το μεγάλο στοίχημα για την Ομόνοια είναι η εξασφάλιση ενός Ευρωπαϊκού εισιτηρίου

Αυτή την ώρα όλοι περιμένουν να δουν ποια θα είναι η κατάσταση των Ρούμπιο και Φοφανά και όλοι ελπίζουν πως τουλάχιστον ένας εκ των δυο θα καταφέρει να είναι στην διάθεση του Κώστα Καϊάφα για την αναμέτρηση  με τον αιώνιο αντίπαλο. 

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυβέρνηση Μητσοτάκη για GSI: Η Κύπρος να αποσαφηνίσει την στάση της – Το έργο δεν μπορούν να το πληρώσουν μόνο οι Έλληνες φορολογούμενοι

Κυβέρνηση Μητσοτάκη για GSI: Η Κύπρος να αποσαφηνίσει την στάση της – Το έργο δεν μπορούν να το πληρώσουν μόνο οι Έλληνες φορολογούμενοι

Στο έργο «GSI» (Great Seas Interconnector), που αφορά στη σύνδεση δικτύων ηλεκτρικής ενέργειας μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου με υποθαλάσσιο καλώδιο, αναφέρθηκε μιλώντας στο ΕΡΤΝews, o αντιπρόεδρος της Ελληνικής κυβέρνησης, Κωστής Χατζηδάκης, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Κύπριου υπουργού Οικονομικών που χαρακτήρισε το έργο ως «μη βιώσιμο».

BEST OF TOTHEMAONLINE