Στην κορυφή μέχρι το τέλος θέλουν στο ΑΠΟΕΛ

Στην κορυφή μέχρι το τέλος θέλουν στο ΑΠΟΕΛ

H δήλωση και μόνο του Θόρτσεν Φίνκ πως η απόδοση του πρώτου ημιχρόνου ήταν η καλύτερη στην σύντομη παρουσία του στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ απλά αποδεικνύει πως για 45 λεπτά το ΑΠΟΕΛ εφάρμοσε το πλάνο του Γερμανού τεχνικού.

Ψηλή πίεση στην αντίπαλη ομάδα κατοχή μπάλας και πότε από δεξιά και πότε από αριστερά πλαγιοκοπούσε την άμυνα. Παράλληλα και οι δυο αμυντικοί χαφ έκαναν καλή δουλειά και ανέβαζαν όλη την ομάδα ψηλότερα για πίεση.

 Η επιστροφή στην κορυφή ασφαλώς είναι ένα από τα σημαντικά στοιχεία του αγώνα αλλά παράλληλα όλοι ξέρουν πως αυτό δεν μετρά στην παρούσα φάση. Αυτό που θα μετρά θα είναι εάν η ομάδα του ΑΠΟΕΛ θα καταφέρει να κόψει πρώτη το νήμα της χρονιάς.

 Η επιστροφή σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης του Στάθη Αλωνεύτη ασφαλώς και είναι ένα θετικό στοιχείο αλλά από την άλλη έρχεται η απώλεια του Εφραίμ ενός παίκτη που στα τελευταία παιχνίδια έδειχνε να έχει μια καλή αγωνιστική παρουσία. 

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Πόλεμος» με τον αφθώδη πυρετό: Προσβλέπουν σε καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη οι κτηνοτρόφοι

«Πόλεμος» με τον αφθώδη πυρετό: Προσβλέπουν σε καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη οι κτηνοτρόφοι

Στην καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, για την πορεία της διαχείρισης του αφθώδους πυρετού, καθώς και ζητημάτων που άπτονται αυτής, όπως είναι η παραγωγή χαλλουμιού, προσβλέπουν οι αγροτικές οργανώσεις, οι οποίες θα έχουν συνάντηση μαζί του το πρωί της Τρίτης στο Προεδρικό.

BEST OF TOTHEMAONLINE