Αρχηγός της Αστυνομίας μέχρι τις 07/05 Ζαχαρίας Χρυσοστόμου - 'Θερμά σας ευχαριστώ...' – ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Αρχηγός της Αστυνομίας μέχρι τις 07/05 Ζαχαρίας Χρυσοστόμου - 'Θερμά σας ευχαριστώ...' – ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Γραπτή επιστολή απέστειλε στον Αρχηγό της Αστυνομίας ο Πρόεδρος Αναστασιάδης για να του ανακοινώσει την παύση του από τη θέση του.

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης κατόπιν της παραίτησης του Ιωνά Νικολάου την Πέμπτη 02/05 από τη θέση του υπουργού Δικαιοσύνης, αποφάσισε όπως παύσει τον Αρχηγό Αστυνομίας.

Η παύση του Ζαχαρία Χρυσοστόμου, γίνεται εν μέσω της πολύκροτης υπόθεσης με τις δολοφονίες γυναικών από τον 35χρονο ίλαρχο Νίκο Μεταξά, αλλά και τις έντονες αντιδράσεις κομμάτων και πολιτών για τη μη ανάληψη ευθυνών.

Ο Αρχηγός της Αστυνομίας στη συνάντηση που είχε το πρωί της Παρασκευής 03/05 με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, δεν υπέβαλε την παραίτησή του αλλά «περιορίστηκε» στην ενημέρωση του Προέδρου για τις εξελίξεις των ερευνών.

Έτσι ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, αποφάσισε όπως τον παύσει από τα καθήκοντά του.

Η επιστολή που απέστειλε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης στον Αρχηγό:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κάλπη χωρίς φαβορί: Η μάχη της 24ης Μαΐου και τα παζάρια της επόμενης μέρας-Προεκλογική ευθεία με φόντο την αβεβαιότητα

Κάλπη χωρίς φαβορί: Η μάχη της 24ης Μαΐου και τα παζάρια της επόμενης μέρας-Προεκλογική ευθεία με φόντο την αβεβαιότητα

Η αντίστροφη μέτρηση για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου μπαίνει στην τελική της φάση, αλλά αντί για καθαρές γραμμές και προβλέψιμα σενάρια, το πολιτικό σκηνικό θυμίζει κινούμενη άμμο. Η Κύπρος οδηγείται σε μια εκλογική αναμέτρηση χωρίς ξεκάθαρο φαβορί, με αυξημένο αριθμό κομμάτων και με μια κοινωνία που εμφανίζεται πιο απαιτητική, αλλά και πιο επιφυλακτική από ποτέ.

BEST OF TOTHEMAONLINE