ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τίτλοι τέλους για τον Αρχηγό της Αστυνομίας- Αναλαμβάνει προσωρινά ο Κύπρος Μιχαηλίδης εκτός και αν...

Τίτλοι τέλους για τον Αρχηγό της Αστυνομίας- Αναλαμβάνει προσωρινά ο Κύπρος Μιχαηλίδης εκτός και αν...

Έπαυσε τον Ζαχαρία Χρυσοστόμου από Αρχηγό της Αστυνομίας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και αναμένεται άμεσα να διοριστεί νέος.

Υπό το βάρος των αντιδράσεων που έφερε η υπόθεση του καθ’ ομολογίαν κατά συρροή δολοφόνου, και μετά την παραίτηση του Ιωνά Νικολάου από υπουργός Δικαιοσύνης, έρχεται η παύση του Αρχηγού της Αστυνομίας.

Καθήκοντα Αρχηγού της Αστυνομίας θα αναλάβει προσωρινά ο Κύπρος Μιχαηλίδης, εκτός κι αν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας προχωρήσει σε άμεση αντικατάσταση.

Θυμίζουμε ότι το πρωί της Παρασκευής (3/5) ο Αρχηγός συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στο Προεδρικό, αρχικά μόνοι και στην συνέχεια στην παρουσία και του κ. Ιωνά Νικολάου.

Ωστόσο όταν ρωτήθηκε αν υπέβαλε την παραίτησή του, ο ίδιος είπε ότι ο ίδιος ο Πρόεδρος θα ανακοινώσει τις αποφάσεις του.

Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα το μεσημέρι της Παρασκευής (3/5) έγινε γνωστό ότι ο Πρόεδρος έπαυσε από τα καθήκοντά του ως Αρχηγός της Αστυνομίας, τον κ. Χρυσοστόμου.

Θυμίζουμε επίσης ότι την Πέμπτη (2/5) ο Πρόεδρος συναντήθηκε με τον Ιωνά Νικολάου, όπου ο δεύτερος υπέβαλε την παραίτησή του για λόγους πολιτικής ευθιξίας και μόνο, όπως είπε σε δηλώσεις του, βάλλοντας κατά της ηγεσίας της Αστυνομίας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Θανατηφόρο στα κατεχόμενα: Ο 79χρονος Φώτης Φωτίου το θύμα του τροχαίου - Πήρε εξιτήριο η σύζυγός του



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top