ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ: Αποχώρησε ο Αρχηγός – «Ο Πρόεδρος θα ανακοινώσει» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ: Αποχώρησε ο Αρχηγός – «Ο Πρόεδρος θα ανακοινώσει» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Αποχώρησε ο Αρχηγός της Αστυνομίας από το Προεδρικό Μέγαρο γύρω στις 10:50 το πρωί της Παρασκευής 03/05.

Της Γεωργίας Παππούτα

Μόλις 20 λεπτά διήρκησε η συνάντηση των Ιωνά Νικολάου, Νίκου Αναστασιάδη και Ζαχαρία Χρυσοστόμου, το πρωί της Παρασκευής. 

Συνάντηση η οποία ήταν προγραμματισμένη και ξεκίνησε στις 10:30 το πρωί.

Εξερχόμενος από το Προεδρικό ο Αρχηγός της Αστυνομίας ερωτήθηκε εάν υπέβαλε την παραίτησή του, όπου ο ίδιος απέφυγε να απαντήσει, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως «ο Πρόεδρος θα ανακοινώσει τις αποφάσεις του».

Παράλληλα ο τέως υπουργός Δικαιοσύνης, Ιωνάς Νικολάου, εξακολουθεί να βρίσκεται εντός του Προεδρικού Μεγάρου, μετά την αποχώρηση του Αρχηγού της Αστυνομίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανάσταση στο καθήκον: Οι «αφανείς ήρωες» που θυσιάζουν το δικό τους Πάσχα για τη δική μας ασφάλεια

Ανάσταση στο καθήκον: Οι «αφανείς ήρωες» που θυσιάζουν το δικό τους Πάσχα για τη δική μας ασφάλεια

Την ώρα που οι καμπάνες ηχούν χαρμόσυνα σε κάθε γωνιά της Κύπρου και οι οικογένειες συγκεντρώνονται γύρω από τις εκκλησίες ή το γιορτινό τραπέζι, μια άλλη κατηγορία ανθρώπων βιώνει το Άγιο Φως μέσα από τη στολή και την ευθύνη.

BEST OF TOTHEMAONLINE